snel en gemakkelijk
we helpen je graag

Accountants | Belastingadviseurs kantoor Zwolle

Een kleinschalige vestiging als onderdeel van een grote organisatie, middenin het groen van het Engelse werk. Daar vind je de Zwolse tak van KRC Van Elderen. Een team van 25 experts, opgedeeld in een samenstelpraktijk en een auditteam.

Samen voor resultaat

Met al die experts onder één dak zijn wij er voor jou: de ondernemer die niet alleen ontzorgd wil worden op het gebied van accountancy - in het breedste zin van het woord - maar een partner zoekt die verder kijkt dan alleen de cijfers. Want het zakelijke deel is van belang, maar je privésituatie ook. En daar zit jouw groeilijn. Daarom luisteren we graag naar jouw verhaal en plannen, om sámen te bewegen naar een toekomst. Eentje die niet alleen past bij jouw visie, maar ook bij jou als persoon.

Kennismaken?

Dan verwelkomen je graag bij onze sfeervolle vestiging. En wees gerust: parkeerplek genoeg!

 

Audit Zwolle

Een vestiging speciaal ingericht om jouw (jaarlijkse) controles vertrouwd én kwalitatief uit te voeren – zodat je weer vol vertrouwen je werk voortzet. Dat is waarom wij onze auditafdeling hebben opgezet. Met 11 collega’s werken we aan zowel wettelijke als vrijwillige controleopdrachten voor allerlei organisaties: naamloze én besloten vennootschappen, coöperaties, verenigingen en stichtingen.

Wat doen wij voor je?

Niet alleen de jaarrekeningcontroles. Ook het volgende nemen wij uit handen:

  • controles van productieverantwoordelijken
  • Wmo en Jeugdwet
  • opgaven voor verzekeringen
  • subsidieverantwoordingen
  • en meer

En dat meer voeren we uit voor verschillende ondernemers. Van productiebedrijven tot dienstverlenende organisaties en fondsenwerving. In welke branche je ook zit; wij zitten er bovenop.

Handvatten voor groei

Zeg je controle, dan zeg je ons auditteam (lees = mensen met passie). Wij zien onze bevindingen als een bron van groei en ontwikkeling. Daarom staan we als adviseurs altijd naast je, nooit voor je. Om samen te werken aan een toekomstbestendige organisatie.

Ruiterlaan 7B

8019 BN Zwolle
T 038 - 42 31 583
E zwolle@krcvanelderen.nl

Kvk 05062522
Btw NL8073.95.973.B.01
Bank NL03 INGB 0692 3148 65