De mensen voorbij
de cijfers

Jeannet Langenhof Partner | RA-Adviseur

Jeannet Langenhof

 

Van eenmanszaken tot bedrijven met driehonderd man personeel, ik ben een allround mkb-accountant. Ondernemers die ik help, hebben vaak niemand om beleidsmatig en strategisch mee te schakelen. Ik sta als sparringpartner voor hen klaar.

In mijn werk ga ik niet zomaar op uw stoel zitten. Wat ik doe is luisteren en meedenken. Daarbij is mijn benadering behoorlijk direct: ik ben informeel en zeg waar het op staat. Natuurlijk is het ene advies leuker om te horen dan het andere, maar dat hoort er allemaal bij.

Het geeft mij voldoening om u als ondernemer van dienst te zijn. Op die manier kan ik echt iets voor u betekenen. Als vrouwelijke accountant ben ik mensgericht. Een goede klik is voor mij dan ook belangrijk. Pas dan komt de persoonlijke aandacht daadwerkelijk tot zijn recht.

Achtergrond
+ Registeraccountant
+ Meer dan 25 jaar ervaring
+ Specialistische kennis van de medische sector en bewindvoerders
+ Vestigingsleider

Logo_RMD_B-Breakfastclub-Zwolle_member2022.jpgHet Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle e.o. Ik ga hier graag naartoe. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. De opbrengst van de maandelijkse ontbijtsessies komt geheel ten goede van de Stichting Ronald McDonald Huis in Zwolle. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd en dat is minstens zo belangrijk!


Jeannets werk is o.a.: AccountancyAudit bewindvoerders, BedrijfsadviesMedisch

‘Een goede klik is heel belangrijk.’

Als het onmogelijke voor mijn klant, tóch mogelijk blijkt te zijn...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Marjan van de Kraats
Accountant - Adviseur