Historie

KRC
Van Elderen
Professioneel team

Historie

Onze naam doet het al vermoeden: KRC Van Elderen is ontstaan na een fusie van KRC Accountants & Adviseurs en Van Elderen accountants | belastingadviseurs.

KRC Accountants & Adviseurs

KRC Accountants & Adviseurs is opgericht in 1981. Het is de tijd van de bonnetjes, kasten vol mappen en het overtypen van bankafschriften. In ditzelfde jaar richten de heren Knol en Roos hun administratiekantoor op in Hattem genaamd: Knol Roos & Co. Met veel plezier helpen ze klanten bij het uitvoeren van de administratie en het geven van fiscaal advies. Door te luisteren naar de markt blijven ze bij de tijd. Door gebruik te maken van automatisering komt de focus steeds meer te liggen op het geven van advies. Want wat zeggen al die cijfers nu eigenlijk?

Van Elderen accountants | belastingadviseurs

Ondertussen is Koos van Elderen in Apeldoorn gestart met een eigen accountantspraktijk. In 1992 kwam Koos via Willem van Wijngaarden in contact met Harry Heemskerk en Egbert Oomkes, die samen in Apeldoorn, Vaassen en Den Ham waren gevestigd. De samenvoeging van die kantoren onder de naam Van Elderen accountants | belastingadviseurs was een eerste stap in de fusiegolf, die nog steeds aanhoudt.

Voor de fusie met KRC zijn de vestigingen in Zwolle en Ommen aan de organisatie toegevoegd.

De schaalvergroting is nodig gebleken om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen op het gebied van automatisering en de vraag naar hoogwaardig advies. Uitdagende ontwikkelingen, waar wij graag op inspelen.

KRC en Van Elderen

Al sinds enige tijd werken KRC en van Elderen samen. Deze samenwerking verliep zo goed dat een fusie de meest logische vervolgstap bleek. Onder de naam KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs vormen we sinds 2016 officieel één bedrijf met locaties in ZwolleOmmenApeldoornWezep en Amsterdam. En daar zijn we trots op. Wat we delen? Onze drive en betrokkenheid. En ons hart voor resultaat natuurlijk!

Afspraak maken?