Belastingadvies door onze adviseurs

Nationaal én internationaal: wij zorgen ervoor dat jij optimaal gebruik maakt van alle fiscale faciliteiten om belasting te besparen. We zoeken het meest gunstige financiële pad voor jouw organisatie en stippelen het uit.

Fiscale regelgeving

Op het eerste gezicht lijkt de fiscale regelgeving zwart-wit, maar daartussen ligt een grijs gebied. Het is onze kunst om binnen dit grijze gebied de meest gunstige financiële pad voor jouw organisatie te vinden. Daarom doorgronden we jouw situatie, en bieden we oplossingen op maat. We focussen ons niet alleen op het bedrag dat onderaan de streep staat, maar juist ook op alles daarboven.

We ondersteunen je op het hele spectrum van belastingadvies. Is het bijvoorbeeld gunstiger om een auto van de zaak te rijden, of is het gunstiger om een auto privé te rijden? En is een elektrische auto goedkoper of niet? Bij zulke - en nog vele andere - vragen adviseren we graag; als deskundige én als vertrouwenspersoon.

Aangifte inkomstenbelasting

Je aangifte opstellen? Daar helpen we je graag bij. Voor het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting zijn veel gegevens nodig. Om je zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen helpen, hebben we een vragenlijst opgesteld. Download en vul deze in.

Download de vragenlijst

Vennootschaps-, erf- of schenkbelasting? Hoe breed je aangifte ook is - wij pakken het aan.

Internationaal belastingadvies

Belasting binnen Nederland is één, maar internationaal is andere koek. Hoe groter je groeit, hoe kleiner de wereld. Van Azië tot Amerika, elk continent is vandaag bereikbaar. Ook voor jou. Vanuit ons lidmaatschap bij de TIAG Alliances hebben we toegang tot de hele wereld: de alliantie bestaat uit ruim honderd accountants- en advieskantoren in maar liefst 110 verschillende landen. Zo hebben we alle kennis in huis om jou te begeleiden bij al je internationale ambities. Meer weten? Collega Barry vertelt je er alles over.

Veel gestelde vragen

Je zult rekening moeten houden met de lokale juridische regels, dus allereerst zorgen dat de huurovereenkomst van de voorraadlocatie correct is. Voor die check kunnen wij snel schakelen via de daar lokaal bekende (juridisch) adviseur. Daarnaast zul je ook moeten kijken of je je in dat land moet registreren voor de BTW of dat je kunt volstaan met het aangeven van de (daar) verschuldigde BTW in Nederland.

Het antwoord is afhankelijk van de wet- en regelgeving in dat betreffende land. Maar waar je goed naar moet kijken is hoe de opbrengsten daar maar ook in Nederland belast worden. Het ene land is namelijk niet het andere land. De fiscale regels zijn overal anders. Maar je moet ook goed bekijken of je geen kat in de zak koopt. Hiervoor kun je goed ons internationale netwerk gebruiken.

Volg onze nieuwsberichten