Kwaliteit

KRC Van Elderen gaat voor kwaliteit. Vandaag, morgen en over tien jaar. Daarom leggen we de lat hoog. Een ambitie die je in de praktijk terugziet: we zijn aangesloten bij meerdere brancheorganisaties en tonen daarmee aan dat we voldoen aan de geldende normen, waarden en beroepsregels.

NBA

We zijn aangesloten bij de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Al onze medewerkers met een AA- of RA-titel staan bij deze organisatie ingeschreven. Wat voor voordelen dit biedt?

  • De NBA is belast met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden.
  • De organisatie biedt hoogwaardige opleidingen (waaronder de verplichte bijscholingen) en praktijkstages.
  • We kunnen bij de NBA terecht met complexe vraagstukken.
  • Ontstaat er een geschil? Dan kan een interne commissie van de NBA onafhankelijk bemiddelen.

SRA

Wij zijn aangesloten bij het SRA. SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 850 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen wij jou als klant optimaal helpen en adviseren. Meer weten over de voordelen van SRA? Klik dan hier.

RB

Onze belastingadviseurs en een deel van onze AA-accountants staan ingeschreven bij het RB, het Register Belastingadviseurs.

  • Het RB behartigt onze belangen.
  • De organisatie voorziet ons van vaktechnische informatie, zodat we up-to-date blijven.
  • Bij het RB kunnen we fiscale opleidingen en cursussen volgen.

TIAG

Vanuit ons lidmaatschap bij The International Accounting Group (TIAG) hebben we toegang tot de hele wereld: de alliantie bestaat uit ruim honderd accountants- en advieskantoren uit maar liefst zestig verschillende landen. Meer dan genoeg kennis dus om je te begeleiden bij jouw internationale ambities.


Meer weten over onze kwaliteit?