Branches

KRC Van Elderen is werkzaam in verschillende branches. Met onze ervaring en brede kennis kunnen wij iedere organisatie helpen. Ook u dus! Of u nu een startende ondernemer bent, al jaren een MKB-onderneming runt of een non-profitorganisatie bestuurt.

MKB

U kunt met al uw ondernemersvragen bij ons terecht, van overname tot financiering. Wij zijn de MKB-accountant én wij hebben hart voor resultaat.

Automotive

Al jaren is KRC Van Elderen werkzaam en gespecialiseerd in de autobranche. Wilt u uw cijfers inzichtelijk hebben per afdeling, verkoper of monteur? Wij hebben ze paraat.

Horeca en Leisure

Vele hotels, recreatiebedrijven, restaurants en cafébedrijven zijn klant bij KRC Van Elderen. En dat is niet voor niets. Onze adviseurs volgen de marktontwikkelingen op de voet en weten wat er speelt in de branche Horeca en Leisure.

Non-profit

In de non-profit branche is transparantie een belangrijk begrip. Focus houden op uw ideologie en het doel waarvoor uw organisatie ooit is opgericht. KRC Van Elderen helpt stichtingen, verenigingen en kerkgemeenschappen deze focus te behouden.

Starters

Hoe zet u als starter een sterke basis op? Van het inschrijven van uw onderneming tot aan het opstellen van uw ondernemingsplan. Samen bouwen wij aan een sterke fundering zodat u zich op uw onderneming kan focussen.

Retail

Ondernemen in de retail is een vak apart. U heeft te maken met veranderend consumentengedag, online verkopen en seizoensmatig werken. KRC Van Elderen levert een totaal advies aan retail ondernemers.

Medisch

Indien u werkzaam bent in de medische sector wilt u zich niet te lang bezig houden met papierwerk. Het hoort erbij maar u focust liever op uw beroep. Met KRC Van Elderen heeft én houdt u die focus en wij geloven in organisaties met een kloppend hart.

Audit bewindvoerders

KRC Van Elderen is gespecialiseerd in de accountantsverklaring voor bewindvoerders. Met een ervaren team voeren we de door de Rechtbank en beroepsorganisaties voorgeschreven audits uit. Zo voldoet u aan de wet- en regelgeving en krijgt u een scherp zicht om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Gezinshuizen

Bij het starten en runnen van een gezinshuis staat de zorg voor jeugdigen en persoonlijke aandacht voorop. Daar houden we van bij KRC Van Elderen en dat ondersteunen wij graag vanuit onze expertise.

Vastgoed

De vastgoedsector is in beweging. Kantoren komen leeg te staan. Of krijgen een andere bestemming, en dan is de combinatie van kennis en kapitaal cruciaal. KRC Van Elderen zorgt dat u grip krijgt op uw cijfers, werkt toekomstgericht en zoekt naar (alternatieve) financieringsmogelijkheden. Vanzelfsprekend met kennis op het gebied van bouw.

Neem contact met ons op!

Op zoek naar een accountantskantoor in Zwolle?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11