Corporate Finance

Bedrijfsaankoop, -verkoop of management buy-in? Wij gaan geen bedrijfskundige uitdaging uit de weg – en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zodat jij zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaat.

 

Specialist in Corporate Finance

Iedereen heeft ze, en jij ongetwijfeld ook: doelen. In omzet, groei, uitbreiding, of misschien wel verkoop. Maar tot een plan komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kijken wij met jou naar de toekomst, en leren we van het verleden. Waar ligt jouw hart en waar ligt jouw passie? Wat zijn de beste opties voor jouw onderneming?

We duiken in je onderneming en ambities, kijken naar de risico’s en komen tot concrete keuzes. Uiteraard rekening houdend met alle bedrijfseconomische, fiscale en juridische aspecten. Zo creëren we waarde: toegevoegde waarde.

Financiering? Zet ons netwerk in

Geld. Je hebt het nodig om ideeën te realiseren. Om te groeien. En het hart van jouw organisatie op gang te houden. De bank daarvan overtuigen? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom zijn we er ook voor al jouw vraagstukken op het gebied van de financiering van jouw onderneming. We creëren mogelijkheden én bieden een breed netwerk van investeerders en financiers. Inclusief passend advies, dat zorgt voor de optimale financieringsstructuur van jouw onderneming.

Jouw middelen optimaal beheren, beheersen en benutten? Neem contact op met collega Jan.

Bedrijfswaardering

Jouw bedrijf is goud waard, maar wat levert dit bij verkoop daadwerkelijk op? En wat kost de onderneming van een ander? De verkoop van een bedrijf neemt veel tijd in beslag, en heeft natuurlijk behoorlijke impact. Een onderneming verkopen vereist een goede voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Hier helpt onze register valuator bij. Als onafhankelijke specialist op het gebied van bedrijfswaardering begeleidt hij je zowel bij koop als verkoop.