snel en gemakkelijk
we helpen je graag

Accountants | Belastingadviseurs kantoor Wezep

Geen jasje-dasje, geen onbegrijpelijke taal en vooral geen nonsens. Dat is niet waar wij voor staan. Wat we wél belangrijk vinden? Dat jij als ondernemer de rust en zelfverzekerdheid ervaart om iedere dag te doen waar jij goed in bent. Laat de strategie, administratie en regelgeving maar aan ons over – want dat is waar wij goed in zijn.

Onze trots? Onze klanten

Kom je ons kantoor in Wezep binnen, dan valt onze fotowand niet te missen. Een wand vol trots, want hierop staan onze klanten met hun verhaal. Voor ons een dagelijkse reminder van waar we het voor doen, en de belichaming van onze passie: onze klanten. 

Vanuit onze vestiging werken met een enthousiast en professioneel team voor een grote groep MKB-ondernemers, maar ook voor non-profit-instellingen. We hebben veel expertise in huis; en daar waar extra nodig is, schakelen we graag ons netwerk in. Want wij geloven erin: voor (bijna) alles is een oplossing!

Bij ons, of bij jou

We hebben dan wel een kantoor, maar jouw thuisbasis is je bedrijf. En dat begrijpen wij wel - daarom stappen we graag op de fiets of in de auto om bij jou op locatie aan de slag te gaan. Wanneer mogen we bij jou langskomen?

Rondweg 13
8091 XA Wezep
T +31 (0)38 444 62 44
E wezep@krcvanelderen.nl

Postbus 29
8090 AA Wezep

Kvk
05062522
Btw NL8073.95.973.B.01
Bank NL03 INGB 0692 3148 65