Slim ondernemen met online boekhouden

Wij begrijpen het: je wil doen waar jij goed in bent. Niet dagelijks bonnetjes zoeken of uren kwijt zijn aan administratie en bijbehorende frustratie. Tegelijkertijd wil je niet inleveren op kwaliteit, maar wél tijd besparen. Speciaal voor jou hebben we digitale boekhoudpakketten samengesteld, waarmee je slimmer en toekomstbestendig onderneemt. Net zoals Mark, Chaira en Jordy.

"Ik had al een tijdje het gevoel dat het allemaal veel eenvoudiger kon. Vaak was ik na een lange werkdag thuis nog met de administratie in Excel bezig. Geen zin natuurlijk, maar het moest gebeuren. Over online boekhouden had ik al het nodige gelezen, maar ik vond het toch een drempel. Bovendien vroeg ik me af: is het wel handig om halverwege het jaar over te stappen? Ja dus. Ik doe het nu een paar maanden en denk alleen maar: was ik maar veel eerder overgestapt naar online boekhouden."

Mark, eigenaar adviesbureau (zzp’er)

“Mode heeft altijd mijn interesse gehad. Ik ben dan ook supertrots op mijn zaak en mijn vier meiden. Ondanks deze lastige tijd zijn we er nog en hebben we nog volop energie voor de toekomst. Dat ik me over de boekhouding geen zorgen hoefde te maken, was een verademing. De urenregistraties, de inkoop, de verkopen uit de webshop. Het werd allemaal automatisch gekoppeld. En ik kreeg fijne tips van KRC Van Elderen om mijn belastingdruk te verlagen. Zo heb ik de investering voor online boekhouden allang terugverdiend!"

Chaira, eigenaresse modezaak (4 medewerkers)

“Met een restaurant, een lunchroom en een feestcafé is het altijd hectisch. Ik had wel iemand in dienst die de boekhouding deed, maar in coronatijd ging de afhaal booming en werd alles nog ingewikkelder. Mijn medewerker wilde er toch graag iemand naar laten kijken. Volgens hem kon het allemaal veel sneller, efficiënter en dus goedkoper. Bovendien wilde ik graag een kijkje naar de toekomst. Waar sta ik over vijf jaar met mijn zaken? En waar moet ik dan nu op letten? Inmiddels heb ik via KRC Van Elderen niet alleen mijn boekhouding optimaal op orde (lekker alles online), ik heb er ook een adviseur bij die meedenkt over mijn toekomstplannen. Heerlijk.”

Jordy, horeca-ondernemer (3 zaken, 28 medewerkers)

Eerst zien dat geloven. Daarom vertellen in de onderstaande video Koop en Erica van Cambo en Anouk en Michelle van Laserkliniek Zwolle over hun ervaringen.

In een paar stappen naar online boekhouden

Met online boekhouden gaat het werk makkelijker, sneller en is de kans op fouten kleiner. En er zijn maar een paar stappen nodig om jouw financiële software slim in te richten.

Stap 1: pakket kiezen

Met handige boek & scan-software wordt jouw financiële administratie heel gemakkelijk. Maar welk pakket past bij jouw onderneming? Gelukkig hoef je dat niet zelf uit te zoeken. Daar zijn wij voor. We zorgen ervoor dat de software aansluit bij jouw wensen – en niet andersom. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Stap 2: pakket inrichten

Gebruik jij nog Word of Excel om facturen te maken? Dan heb je het ervaren: het kost veel te veel tijd, is foutgevoelig en het koppelen met andere administraties is lastig. Met een financieel softwarepakket voer je handig klantgegevens in, verstuur je digitale offertes en facturen binnen één minuut en verwerk je direct jouw inkoopfacturen. We helpen je natuurlijk bij de inrichting.

Stap 3: koppelen maar

Als je eenmaal jouw softwarepakket hebt ingericht, sta je versteld van de mogelijkheden. Bonnetjes scannen is één ding. Maar wat dacht je van koppelingen met banken voor bankmutaties, loonjournaalposten, abonnementenmodules, urenregistraties, data vanuit de webshop, branche-software en veel meer? Maak je al gebruik van online boekhoudsoftware of een ERP-pakket? Dan kijken we naar de (uitbreidings)mogelijkheden. Ook richten we je online dashboard in. Zo heb je altijd jouw actuele managementinformatie bij de hand.

Waarom online boekhouden?

Je hoorde al van andere ondernemers waarom zij kozen voor onze online boekhoudsoftware. Hieronder lees je de fijne voordelen ervan voor jóúw onderneming:

 • altijd actuele informatie
 • pakket te personaliseren aan jouw wensen
 • supersnel werken, en dus tijd besparen
 • koppelingen voor feilloze integratie
 • papiervrij
 • handige rapportages voor inzichten
 • een KRC Van Elderen adviseur die tips geeft en meehelpt

 

Een beter resultaat onderaan de streep

Onze online boekhoudpakketten zijn snel, slim en betrouwbaar. Daarbij heb je de mogelijkheid om ons toegang te geven tot jouw administratie, als je wil dat wij alles uit handen nemen. We kijken online met je mee, geven tips en maken rapportages en analyses voor jouw onderneming. Alles voor een beter resultaat onderaan de streep. Meer weten? Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt:

 • Vestiging Apeldoorn: Tim Pelgrom
 • Vestiging Ommen: Gert Pruim
 • Vestiging Wezep: Richard van het Ende
 • Vestiging Zwolle: Jeannet Langenhof

Andere diensten

Volg onze nieuwsberichten