Partners in de gezondheidszorg

Huisarts, apotheker, tandarts, fysiotherapeut; in de zorg heb je te maken met allerlei wetten, regels en afspraken. Papierwerk hoort bij jouw vak, maar het liefst richt je je op dat wat ertoe doet: de zorg voor mensen. Dat begrijpen wij. En daarom nemen we graag deze extra taken voor je uit handen, zodat jij je blijft focussen op jouw onmisbare vak.

 

Deskundige accountants

En omdat je werk onmisbaar is, verdient het aandacht. Binnen KRC Van Elderen hebben we daarom een team dat gespecialiseerd is in de gezondheidszorg. Ook werken we samen met een groot netwerk van gespecialiseerde partners, en zijn we lid van de branche-expertgroep Medisch van SRA.

Van financiering tot herstructureringsvraagstuk; met onze kennis wijzen we je de weg bij alles wat er op jouw pad komt. Daarbij zijn goede, zakelijke afspraken essentieel. We begeleiden je bij het maken van deze afspraken en zetten waar nodig de puntjes op de i. Met onze hulp kan jij je weer volledig richten op de zorg voor jouw patiënten.

Optimale zorgadministratie

Die lijn trekken we graag door in je medische administratie. Want dat kan makkelijker. Efficiënter. Daarom leggen we voor je een optimale basis, waarin we rekening houden met alle fiscale mogelijkheden. Zo haal jij het beste resultaat in jouw organisatie naar boven, en dat vertaalt zich door in een gezonde onderneming.

Werken aan een gezonde organisatie?

 

Jij medisch specialist, wij financieel expert

Want hoe zit het met jouw persoonlijke financiële planning? Hoe ziet jouw situatie er op dit moment uit? En na jouw pensioendatum? Door duidelijke plannen op papier te zetten, weet je altijd waar je aan toe bent. Vandaag, morgen én wanneer je stopt met werken. Een prettig idee, toch?

Sparren over een gezond pad voor jou én je onderneming? Collega Jeannet vertelt je meer.

Onze vestigingen