Medische administratie

Of u nu als huisarts, apotheker, tandarts, fysiotherapeut, verloskundige of waarnemer in de zorg werkt, u heeft te maken met allerlei wetten, regels en afspraken. U weet dat papierwerk bij uw vak hoort, maar het liefst zou u zich richten op de zorg voor uw cliënten. Met KRC Van Elderen heeft én houdt u die focus. Samen gaan we voor een gezond rendement op de lange termijn.

Deskundige accountants

Bij KRC Van Elderen kunt u rekenen op een deskundig team dat zich volledig op medici richt. De focus van dit team ligt op de gezondheidszorg. We hebben veel kennis van de zakelijke kant van de zorg. Ook werken we samen met een groot netwerk van gespecialiseerde partners. Zo zijn we onder meer lid van de branche-expertgroep Medisch van SRA.

Zorg accountant

Van een financiering tot een herstructureringsvraagstuk; met onze kennis wijzen we u de weg bij alles wat er op uw pad komt. Daarbij zijn goede, zakelijke afspraken essentieel. We begeleiden u bij het maken van deze afspraken of zetten waar nodig de puntjes op de i. Onze zorg accountants bieden u de optimale ondersteuning in de zorgsector. Met onze hulp kan u zich weer volledig richten op de zorg voor uw patiënten.

Optimale zorgadministratie

Daarnaast vinden we het belangrijk dat u aan uw medische administratie niet meer tijd besteedt dan nodig is. We leggen een optimale basis, waarbij we rekening houden met alle fiscale mogelijkheden. Op die manier hoeft u zich niet druk te maken om uw zorgadministratie. Zo weet u zeker dat u het beste resultaat in uw organisatie naar boven haalt. 

Financiële planning

Niet geheel onbelangrijk: uw persoonlijke financiële planning. Hoe ziet uw situatie er op dit moment uit? En na uw pensioendatum? Door duidelijke plannen op papier te zetten, weet u altijd waar u aan toe bent. Vandaag, morgen én wanneer u stopt met werken. Een prettig idee, toch?

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Jeannet Langenhof. Bellen mag ook op 038 - 423 15 83 of mail naar j.langenhof@krcvanelderen.nl.

Werken aan een gezonde organisatie?