Bedrijfsadvies

Een luisterend oor
Waardevolle kennis
Deskundig advies
Zelfverzekerd ondernemen >

Bedrijfsadvies

De praktijk leert dat u niet alles alleen kunt. Bedrijfsadvies van KRC Van Elderen helpt u verder. Als ondernemer vormt u het kloppende hart van uw organisatie. Met uw drive, inzicht en kennis maakt u het verschil. Heeft u een vraag, probleem of wilt u gewoon even sparren? Ons advies brengt u verder!

Bedrijfsadviseurs van KRC Van Elderen

Met ons team van bedrijfsadviseurs zijn we er wanneer u ons nodig heeft. We kennen u en uw mensen. Weten wat u beweegt. En voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van uw bedrijf. Samen creëren we een omgeving waarin u veilig, zelfverzekerd en met plezier kunt ondernemen. Maak kennis met de adviseurs van KRC Van Elderen. Onze adviseurs staan voor u klaar. Wij hebben méér dan 35 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsadvies, accountancy en bedrijfsadministratie. Bovendien zijn onze adviseurs gespecialiseerd in diverse branches en expertises. Hierdoor kunnen wij al onze klanten een gepast advies geven. Wij kijken immers verder dan alleen naar de cijfers.

Waarbij wij u kunnen helpen?

- Ondernemingsplan.
- Juridische structuur.
- Overeenkomsten.
- Investeringsbeslissingen.
- Financieringen.
- Lastige vraagstukken.
- En nog veel meer.

En uiteraard nog veel meer. Neem contact met ons op voor uw specifieke vraagstuk. Voor kleine vragen kunt u ons telefonisch bereiken. Uitgebreide vraagstukken zien wij het liefst op de mail verschijnen. Dan kunnen wij ons eerst goed verdiepen in uw vraag en een goed gefundeerd antwoord geven.

Accountantskantoor bij u in de buurt

KRC Van Elderen heeft in totaal vijf accountantskantoren. Zo kunnen wij zowel landelijk als lokaal onze klanten van advies voorzien. Onze accountantskantoren zitten gevestigd in Zwolle, Apeldoorn, Wezep, Ommen en Amsterdam. Kortom: KRC Van Elderen heeft altijd een accountantskantoor bij u in de buurt.

Bedrijfsadvies-ontvangen-door-KRC-van-Elderen.jpg

Vraag, probleem of gewoon even sparren?

“KRC Van Elderen is een accountant met korte lijnen die helder meedenkt met de MKB’er en daardoor veel toegevoegde waarde biedt.”
Herman Tuininga
Salland Engineering Electronics B.V.
Op zoek naar een accountant in Wezep?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11

Als ik een opdrachtgever kan verrassen met een snel en goed doordacht advies…

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Richard van het Ende
Relatiebeheerder - Adviseur