Zo helpen we jou én jouw onderneming

Inventieve oplossingen, maximaal toegespitst op jouw organisatie. Want dát is waar het voor ons om draait: gezonde organisaties, klaar voor de toekomst. Van accountancy tot belastingzaken en gespecialiseerd bedrijfsadvies. Bij KRC Van Elderen krijg je het totaalpakket.

 

Accountancy

Het opzetten van je financiële administratie, inrichten van managementinformatie en dit alles optimaal automatiseren? Laat het aan ons over. Na het opstellen van de jaarrekening maken we samen een waterdicht groeipad, waar je op voort kunt bouwen.

Audit

Voor de één een jaarlijkse verplichting, voor de ander een extra bevestiging dat de administratieve organisatie op orde is. Als onafhankelijke deskundigen zijn wij bevoegd om audits uit te voeren, zodat jij veilig kunt blijven ondernemen. Ook zijn we gespecialiseerd in accountantsverklaringen voor bewindvoerders.

Bedrijfsadvies

Veilig, zelfverzekerd én met plezier ondernemen. Daar helpen we je graag bij. We kijken mee met je ondernemingsplannen, juridische structuur en allerlei andere vraagstukken. Ben je directeur-grootaandeelhouder? Onze DGA-adviseurs duiken in jouw persoonlijke situatie en zorgen dat alles goed geregeld is: zowel zakelijk als privé.

Belastingadvies

Nationaal én internationaal: wij zorgen ervoor dat jij optimaal gebruik maakt van alle fiscale faciliteiten om belasting te besparen. We zoeken het meest gunstige financiële pad voor jouw organisatie en stippelen het uit. Bonus: je ontvangt maandelijks praktische tips via onze nieuwsbrief.

Salarisadministratie

Met ons klantenportaal heb je inzicht in jouw documenten voor de salarisadministratie én geef je wijzigingen gemakkelijk aan ons door. Onze adviseurs ademen HRM, en ondersteunen jou bij allerlei HR-zaken, zodat alles voor iedereen geregeld is.

Corporate Finance

Bedrijfsaankoop of -verkoop of management buy-in? Onze register valuator is een onafhankelijke specialist op het gebied van bedrijfswaardering, en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Wij gaan geen bedrijfskundige uitdaging uit de weg.

Online diensten

Voor de toekomstbestendige ondernemer die altijd real-time en online bij zijn gegevens wil. Die niet wil inleveren op kwaliteit, maar wél tijd wil besparen. Speciaal voor jou hebben we digitale boekhoudpakketten, mét handige rekentools en professionals die succes garanderen.

Onze vestigingen

Een greep uit onze branches

Voor de startende én doorgewinterde ondernemer

Veel ervaring, brede kennis - dat maakt dat wij iedere organisatie van passend advies kunnen voorzien. Ook die van jou!

Neem contact op