Diensten

KRC Van Elderen biedt verschillende diensten aan op het gebied van accountancy en belastingzaken. Bij iedere dienst leven we ons in en voelen we met u mee. We bieden inventieve oplossingen aan die maximaal aansluiten bij uw organisatie.

Accountancy

U kunt bij ons terecht voor onder andere administratieve organisatie, bedrijfseconomische kwesties, waardebepalingen, fusie- en overnamebegeleiding en automatiseringsvraagstukken. Onze accountants hebben een brede kennis, doordat zij werkzaam zijn in verschillende branches. Voor accountancy bent u bij KRC Van Elderen gegarandeerd op het juiste adres.

Bedrijfsadvies

Met ons team geven we graag bedrijfsadvies om een omgeving te creëren waarin u veilig, zelfverzekerd en met plezier kunt ondernemen. Wij kunnen u helpen met onder andere: ondernemingsplannen, juridische structuur, overeenkomsten, investeringsbeslissingen, financieringen en lastige vraagstukken.

Financiële administratie

Wanneer de financiële administratie van een goed niveau is, bespaart u kosten op de accountancy. Bij financiële administratie kunnen we veel voor u betekenen. Echter u bepaalt altijd zelf wat u aan ons uit handen geeft. We kunnen de financiële administratie verzorgen, stamgegevens toevoegen en onderhouden, instellingen van de systemen optimaliseren, beginbalansen invoeren en journaalposten boeken.

HRM-diensten

Wij zijn er ook voor al uw personeelszaken. Een goede basis resulteert in een gezond en gedreven team. Onze HRM-diensten variëren van arbeidsrecht, sociale verzekeringen en loonheffingen tot aan het verzuimbeleid en subsidies.

Consultancy

Bij de Consultancy van KRC Van Elderen krijgt u meer dan alleen cijfers. We hebben hart voor resultaat. We verbeteren uw personeelsbeleid en zetten ons in voor een automatiseringsslag. Ook kunt u denken aan het in kaart brengen van nieuwe doelgroepen, waar veel kansen liggen.

Online diensten

Met onze online diensten maken we de boekhouding een stuk gemakkelijker. We beschikken over digitale boekhoudpakketten die de boekhouding versnellen en gemakkelijker maken. Daarnaast werken we ook met digitale personeelsdossiers en beschikken we over handige rekentools.

Belastingadvies

KRC Van Elderen staat ook klaar voor het geven van belastingadvies. Ons doel is dat u zo min mogelijk belasting zult betalen. Onze specialisten kennen de nationale en internationale regelgeving en zorgen voor de meest gunstige weg voor uw organisatie.

DGA-Advies

Bij DGA-advies zoeken wij voor u uit of u zakelijk en privé alles goed geregeld heeft. Dit is als directeur-grootaandeelhouder van groot belang. Onze DGA-adviseurs verdiepen zich in uw situatie. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een passend advies. Hoe ziet uw pensioen eruit? Laat u uw nabestaanden goed achter? Is alles fiscaal optimaal geregeld? Weet u wat er moet gebeuren als u stopt met werken? Dit zijn allemaal vragen die in een DGA-advies naar voren kunnen komen.

Jaarrekening

De jaarrekening laat de ontwikkeling van uw bedrijf zien. KRC Van Elderen stelt een betrouwbare jaarrekening voor u samen, waarbij de jaarcijfers worden vertaald naar een duidelijk verhaal. Met een jaarrekening beschikt u over een mooi basisdocument voor de komende jaren.

Salarisadministratie

De salarisadministrateurs van KRC Van Elderen zijn altijd op de hoogte van de wetgeving die continu verandert. Via ons klantenportaal heeft u altijd inzicht in uw documenten voor de salarisadministratie.

Bedrijfswaardering

Het bepalen van de waarde van een bedrijf is erg complex. Met de register valuator van KRC Van Elderen kunt u hiervoor gebruik maken van een onafhankelijke specialist op het gebied van bedrijfswaardering.

Neem contact met ons op!