Starters

Stap voor stap
Goed advies
Samen sparren
Een bedrijf dat staat als een huis

Starters

Een bedrijf starten is als het realiseren van een huis. Pas als er een sterke fundering ligt, kunt u beginnen met bouwen. Hoe u die solide basis legt? KRC Van Elderen helpt u bij elke stap, van inschrijving tot ondernemingsplan.

Eigen bedrijf starten

Als starter staat u voor allerlei vragen. Wanneer bent u ondernemer voor de belastingdienst? Welke rechten en plichten heeft u? En is het slim om een ondernemingsplan te schrijven? Om te voorkomen dat u zich suf zoekt op het internet, leggen wij in een gesprek uit wat er bij het ondernemerschap komt kijken.

Ondernemer worden: administratie

Definitief ondernemer worden? Dan moet u een administratie opzetten. Met elkaar kiezen we een geschikt boekhoudpakket. Daarbij ligt de focus op online inzicht, zodat u op elk gewenst moment uw actuele cijfers kunt raadplegen. En altijd weet hoe uw bedrijf ervoor staat.

Succesvol starten met bouwen

Met alleen een administratie bent u er nog niet. Want welke kosten kunt u aftrekken? Hoe zit het met verzekeringen? En is het nu juist wel of niet handig dat u in gemeenschap van goederen bent getrouwd? Het zijn vragen waarover we graag met u sparren. Samen zorgen we ervoor dat de fundering staat als een huis, zodat u succesvol start met bouwen.

Solide basis leggen?

Als ik met mijn klant kan sparren over zijn ambities en toekomstvisie...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Martijn van Doorn
Adviseur mkb