Starters

Stap voor stap
Goed advies
Samen sparren
Een bedrijf dat staat als een huis >

Starters

Een bedrijf starten is als het realiseren van een huis. Pas als er een sterke fundering ligt, kunt u beginnen met bouwen. Hoe u die solide basis legt? KRC Van Elderen helpt u bij elke stap, van inschrijving tot ondernemingsplan.

Eigen bedrijf starten

Als starter staat u voor allerlei vragen. Wanneer bent u ondernemer voor de belastingdienst? Welke rechten en plichten heeft u? En is het slim om een ondernemingsplan te schrijven? Om te voorkomen dat u zich suf zoekt op het internet, leggen wij in een gesprek uit wat er bij het ondernemerschap komt kijken.

Ondernemer worden: administratie

Definitief ondernemer worden? Dan moet u een administratie opzetten. Met elkaar kiezen we een geschikt boekhoudpakket. Daarbij ligt de focus op online inzicht, zodat u op elk gewenst moment uw actuele cijfers kunt raadplegen. En altijd weet hoe uw bedrijf ervoor staat.

Succesvol starten met bouwen

Met alleen een administratie bent u er nog niet. Want welke kosten kunt u aftrekken? Hoe zit het met verzekeringen? En is het nu juist wel of niet handig dat u in gemeenschap van goederen bent getrouwd? Het zijn vragen waarover we graag met u sparren. Samen zorgen we ervoor dat de fundering staat als een huis, zodat u succesvol start met bouwen.

Solide basis leggen?

Als ik met mijn klant kan sparren over zijn ambities en toekomstvisie...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Martijn van Doorn
Relatiebeheerder - Adviseur