Het ondernemingsplan

Op het moment dat u een bedrijf wilt starten is het aan te raden om een ondernemingsplan op te stellen. Maar ook voor bestaande bedrijven is het goed om minimaal één keer per jaar een bestaand ondernemingsplan te herijken.

Wat staat er in het ondernemingsplan?

Een ondernemingsplan bevat een aantal belangrijke onderdelen zoals gegevens over de ondernemer, de doelstelling(en) van de onderneming, het marketingplan, het investerings- en financieringsplan en de exploitatiebegroting.

Waarom is een ondernemingsplan zo belangrijk?

Een ondernemingsplan zorgt ervoor dat u de ideeën die u hebt vertaald worden in concrete doelstellingen en plannen. Zo worden goede ideeën concreet en kunt u met het ondernemingsplan naar financiers om uw financieringsbehoefte goed in te vullen.

Hoe schrijft u een goed ondernemingsplan?

Houd het kort en bondig en maak het vooral heel concreet. Met wollige verhalen bent u als ondernemer niet geholpen en ook financiers prikken daar snel doorheen.

Wat kan KRC Van Elderen voor uw ondernemingsplan betekenen?

Wij vinden het belangrijk om met u te sparren wat het onderscheidende vermogen van uw onderneming is ten opzichte van uw concurrenten. Waar bent u uniek in en hoe houdt u deze voorsprong vast? Daarnaast kunnen wij de financiële onderdelen uit het ondernemingsplan voor u verzorgen.

Ondersteun mij het het opstellen van een ondernemingsplan

Op zoek naar een accountant? in Zwolle?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11

Als ik een opdrachtgever kan verrassen met een snel en goed doordacht advies…

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Richard van het Ende
Adviseur mkb