Accountancy

Kansen zien
Kansen grijpen
Kansen benutten
Continuïteit op de lange termijn

Accountants voor de gezondheidszorg

Wij zijn dé financiële partner voor ondernemers en waarnemers in de gezondheidszorg, zorginstellingen en vrijgevestigd medisch specialisten. Bij KRC Van Elderen bieden we u passende ondersteuning op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Als zorgverlener of ondernemer in de zorg heeft u, juist nu, zoveel mogelijk tijd nodig om uw vak uit te oefenen. Bij KRC Van Elderen snappen we dit heel goed. We nemen graag de extra taken van u uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op het belangrijkste: de zorg voor mensen.

Gespecialiseerde accountants in de gezondheidszorg

U bent werkzaam in het hart van de gezondheidszorg. Een kliniek, behandelcentrum, woonzorg, thuiszorg of een praktijk zoals een verloskundigenpraktijk, fysiotherapeut, tandarts of huisarts. Vooral in deze hectische coronacrisis is het cruciaal dat u uw werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Hier is focus voor nodig en dit bieden wij u. Wij kennen de zorgsector op veel vlakken; zowel eerste- en tweedelijnszorg. Dankzij deze kennis ontlasten we u en kunt u zich volledig richten op de zorg.

We zijn inmiddels vele jaren werkzaam in de medische sector in de rol van ondersteuner binnen financiële verantwoordelijkheden en consultant. Elke zorgspecialisatie kent zijn eigenaardigheden, daarom is het belangrijk om samen te werken met een partij die ervaring heeft in uw sector. Dankzij onze ervaring kennen we de onstuimigheid binnen de zorgsector.

Accountants met jaren ervaring

Als ervaren gezondheidszorg accountants en belastingadviseurs geven we u advies op maat. Elke organisatie of praktijk kent haar eigen uitdagingen. Hierom helpen we u door belastingadviseurs, accountants en andere adviseurs in te zetten die experts zijn in de zorgsector. Ons team heeft zich gespecialiseerd in de zorg zodat, wij op de hoogte zijn van de laatste regelingen. U bent de medisch specialist en wij de financiële expert.

We zijn er om het hart van uw organisatie op gang te houden en te versterken.

Waarom KRC Van Elderen als zorg accountant?

De accountants en belastingadviseurs van KRC Van Elderen staan altijd voor u klaar. Met meerdere vestigingen bieden we adequate hulp binnen handbereik.

In deze tijd worden er veel ontwikkelingen verwacht in de gezondheidszorg die effect zullen hebben op uw bedrijfsvoering. We helpen u hierbij graag als accountant met de financiële verantwoordingen binnen uw organisatie.

Samen onderzoeken we hoe u uw financiële administratie naar een hoger niveau kunt tillen. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop.

De voordelen van KRC Van Elderen op een rijtje:
• We onderhouden een gezonde vertrouwensrelatie met klanten.
• We hebben verstand van de zorgsector en bieden hier experts aan.
• We zijn persoonlijk, laagdrempelig, innovatief en gezond kritisch.
• Lid van de branche-expertgroep Medisch van SRA.

Met de juiste tools zorgen we ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van uw financiële zorgadministratie, geven we u passend advies en werken we samen naar een beter resultaat.

Contact met onze zorg accountants

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Jeannet Langenhof. Bellen kan naar het nummer 0318 - 423 15 83 óf mail naar j.langenhof@krcvanelderen.nl. We helpen u graag verder!

Ik wil contact opnemen!

Bouwen aan vertrouwen. Iedere dag opnieuw...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Marije Pouwels
Adviseur mkb