't AccountantHuis

't AccountantHuis
specialist in audit en assurance >

't AccountantHuis

KRC Van Elderen is als specialist in audit en assurance toegetreden tot ‘t AccountantHuis. Door collega-accountants te ondersteunen, dragen wij bij aan dienstverlening op hoog niveau voor heel ondernemend Nederland.

‘t AccountantHuis is een landelijke, coöperatieve vereniging van en voor accountants. Aangesloten accountantskantoren krijgen ondersteuning bij hun. Daarnaast kunnen zij bij specifieke vraagstukken een beroep doen op het Vaktechnisch DienstenCentrum.

Wettelijke accountantscontroles

KRC Van Elderen heeft als specialist in audit en assurance plaatsgenomen in het Vaktechnisch Dienstencentrum van ‘t AccountantHuis. Met onze AFM-vergunning mogen wij wettelijke accountantscontroles uitvoeren voor klanten van aangesloten kantoren. Daarnaast staan wij de kantoren bij met raad en daad. Zo dragen we bij aan dienstverlening op hoog niveau.

Waardevolle samenwerking

Het hart van organisaties op gang houden en verder versterken. Dat is het doel van KRC Van Elderen. Mede door onze betrokkenheid bij ‘t AccountantHuis geven wij daar invulling aan. Wij delen onze kennis, accountantskantoren vervullen zelfverzekerd hun auditrol en ondernemers kunnen van een goede dienstverlening op aan. Daarmee komt deze waardevolle samenwerking heel ondernemend Nederland ten goede.

KRC Van Elderen, hart voor resultaat!

Meer over audit?

Foutloos werk opleveren voor de juiste financiële verantwoording…

Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Jaap Bakker en Jan van Dorp
Partners