Corporate finance

Risico en rendement bepalen
Denken over doelen
Aandacht voor alle aspecten
Uw vermogenspositie in conditie

Corporate Finance

Heeft u te maken met bedrijfskundige uitdagingen? Van bedrijfsaankoop of -verkoop tot management buy-in of -out. KRC Van Elderen Corporate Finance helpt u bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van corporate finance, wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Direct contact opnemen

Specialist in Corporate Finance

Bent u op zoek naar een echte specialist op het gebied van Corporate Finance? KRC Van Elderen is hier de ideale partner voor. Op deskundige wijze zullen we de waarde van uw onderneming bepalen. Wij zullen u begeleiden in het volledige proces, van voorbereiding tot realisatie. Ook zullen we samen met u de gewenste balans tussen risico en waarde bepalen. In het gehele proces wordt rekening gehouden met alle bedrijfseconomische, fiscale en juridische aspecten.

Doelen voor uw onderneming

Het is altijd goed om na te denken over doelen voor uw onderneming. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Bij KRC Van Elderen kijken we naar de toekomst, waarbij we leren van het verleden. Maar hoe ziet de toekomst er voor u uit? Waar ligt uw hart en waar ligt uw passie? Wat zijn de beste opties voor uw onderneming? Wat is goed voor uw onderneming? Dit zijn verschillende vragen, waarover nagedacht moet worden.

Uiteraard is het de bedoeling dat uw onderneming een prachtige toekomst tegemoet gaat. Dit is dan ook ons grootste streven zodra u gebruik maakt van onze Corporate Finance diensten. We zullen uw ambities bespreken om uw onderneming in een volgende fase te kunnen brengen. Samen met u benoemen we de risico’s, komen we tot keuzes en creëren we waarde: Toegevoegde waarde.

Financiering van uw onderneming

KRC Van Elderen is er ook voor al uw vraagstukken met betrekking tot de financiering van uw onderneming. We creëren mogelijkheden en bieden een netwerk van investeerders en financiers. Hierbij zorgen we voor een geschikt advies dat zorgt voor de optimale financieringsstructuur van uw onderneming.

Uw middelen optimaal beheren, beheersen en benutten?

Wilt u uw middelen optimaal beheren, beheersen en benutten? Twijfel dan niet en neem contact op met Jan van Dorp door te bellen naar 038 444 62 44 of stuur een e-mail naar j.vandorp@krcvanelderen.nl.

Neem contact met ons op!

Op zoek naar een accountant in Apeldoorn?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11

Foutloos werk opleveren voor de juiste financiële verantwoording…

Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Jaap Bakker en Jan van Dorp
Partners