Corporate finance

Risico en rendement bepalen
Denken over doelen
Aandacht voor alle aspecten
Uw vermogenspositie in conditie >

Corporate finance

Van bedrijfsaankoop of -verkoop tot management buy-in of -out. Voor welke uitdaging u ook staat, KRC Van Elderen Corporate Finance helpt u bij het maken van slimme keuzes. Op het juiste moment en op de juiste manier.

Specialist in corporate finance

KRC Van Elderen is gespecialiseerd in corporate finance. We bepalen niet alleen op deskundige wijze de waarde van uw onderneming, maar begeleiden u ook in het gehele proces. Van voorbereiding tot realisatie. Hebben aandacht voor alle bedrijfseconomische, fiscale en juridische aspecten. Bepalen samen met u de gewenste balans tussen risico en waarde.

Denken over doelen

We kijken naar vandaag en morgen, lerend van het verleden. Want hoe ziet de toekomst eruit voor u uit? Waar ligt uw hart? En wat is goed voor uw onderneming? Bent u het juiste type ondernemer om uw onderneming in een volgende fase te brengen? Waar liggen uw ambities? Samen met u komen we tot keuzes, benoemen we de risico's en creëren we waarde: toegevoegde waarde.

Middelen corporate finance

Ook voor de financiering van uw onderneming denken we mee. Creëren mogelijkheden. Bieden een netwerk van investeerders en financiers en adviseren over een optimale financieringsstructuur voor uw onderneming.

Uw middelen optimaal beheren, beheersen en benutten?

Neem contact op met Jan van Dorp door te bellen naar 038 444 62 44 of stuur een e-mail naar j.vandorp@krcvanelderen.nl.

Op zoek naar een accountant in Apeldoorn?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11
Harderwijk
T 0341 790 079

Foutloos werk opleveren voor de juiste financiële verantwoording…

Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Jaap Bakker en Jan van Dorp
Partners