Bedrijfswaardering

Waarde bepalen
Netwerk benutten
De juiste keuzes maken
Met succes kopen of verkopen

Bedrijfswaardering

Als ondernemer zult u het beamen: uw bedrijf is goud waard. Maar wat levert uw bedrijf bij verkoop daadwerkelijk op? En wat kost de onderneming van een ander? Onze register valuator is onafhankelijk specialist op het gebied van bedrijfswaarderingen. Hij staat voor u klaar wanneer u een bedrijf wilt kopen of juist verkopen.

Bedrijf verkopen: wat is uw bedrijf waard?

Bent u van plan uw bedrijf te verkopen? De verkoop van een bedrijf neemt veel tijd in beslag en heeft natuurlijk een behoorlijke impact. Een onderneming verkopen vereist een goede voorbereiding, de juiste deskundigheid en ervaring. Het moet immers goed gebeuren. Uw bedrijf verkoopt u zeker niet aan de eerste en de beste die langskomt. Daarnaast bent u vast en zeker benieuwd wat uw bedrijf waard is. U zoekt een geschikte opvolger die een goede prijs voor uw zaak over heeft. Onze specialist in bedrijfswaarderingen helpt u daar graag bij. Hij bepaalt de waarde van uw onderneming, gaat in zijn uitgebreide netwerk op zoek naar geschikte kandidaten en maakt uw bedrijf helemaal verkoopklaar!

Wilt u een bedrijf kopen

U kunt ook bij ons terecht als u een bedrijf wilt kopen. Onze register valuator biedt ook daar ondersteuning voor. Hij inventariseert uw wensen, verkent de mogelijkheden en benut zijn netwerk bij het vinden van passende opties. Kortom: een gerichte zoektocht bij het vinden van een geschikt bedrijf!

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? KRC Van Elderen heeft altijd een accountantskantoor in de buurt. Wij hebben een accountantskantoor in Apeldoorn, Zwolle, Ommen, Wezep en Amsterdam. Heeft u een vraag, probleem of wilt u even sparren? We helpen u maar al te graag! Wanneer u even snel iets wilt weten, bel ons dan via 038 - 423 15 83. Uitgebreide vragen ontvangen wij het liefst per mail, zodat wij ons eerst goed in uw vraag kunnen verdiepen. Stuur uw mail naar info@krcvanelderen.nl. Binnen één werkdag ontvangt u een reactie.

Hulpmiddelen om de bedrijfswaardering te bepalen

Een bedrijf kopen of verkopen?

Op zoek naar een belastingadviseur in Wezep?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11

Als het onmogelijke voor mijn klant, tóch mogelijk blijkt te zijn...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Marjan van de Kraats
Accountant - Adviseur