Beschermingsbewindvoerders Audit

Er worden strenge kwaliteitseisen gesteld aan curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Nieuwe wetgeving verplicht u dat u als bewindvoerder een audit moet ondergaan die alleen door een accountant uitgevoerd mag worden.

Specialistische kennis

Wij hebben al geruime tijd ervaring met het verzorgen van audits voor (beschermings)bewindvoerders, die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie. Wij hebben deze bewindvoerders tot volle tevredenheid begeleid en geadviseerd bij de verplichte audit.

Sinds kort maakt KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs deel uit van een pool van accountants die voor de BPBI-leden (Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders) de audit mogen uitvoeren. Wij hebben een vast team met specialistische kennis voor het uitvoeren van de verplichte audit. Bij ons staan Jeannet Langenhof, Francin Hoefmans en Nicole Verberne voor u klaar.

Wat doen wij voor u bij een beschermingsbewindvoerders audit?

  • Verzorgen van de verplichte accountsaudit voor de Rechtbank en de beroepsorganisaties;
  • Rapportages opmaken voor het lidmaatschap van de brancheverenigingen;
  • Samenstellen van de jaarrekening;
  • Geven van degelijk en kwalitatief hoogstaand advies.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. KRC Van Elderen heeft accountantskantoren in Zwolle, Apeldoorn, Amsterdam, Ommen en Wezep. Wij gaan nét even verder en helpen u graag om aan de eisen te voldoen.

De accountants en belastingadviseurs van KRC Van Elderen gaan voor het beste resultaat. Onderaan de streep, maar ook daarboven.
Op zoek naar een accountantskantoor?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11