Actueel
Seminar Wet DBA en Fiscale Eindejaarstips

Seminar Wet DBA en Fiscale Eindejaarstips

21 november 2016
Categorie: Nieuws

Op woensdagavond 7 december organiseren wij vanaf 19.30 uur een seminar in de Catharinekapel, Klooster 1 te Harderwijk. We verzorgen twee presentaties voor u. 

Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

Jan-Smit.jpg De eerste presentatie wordt verzorgd door Jan Smit en gaat over de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Nu de handhaving van deze wet 1 jaar is uitgesteld, is het goed (nog) eens stil te staan bij de consequenties van deze wet en wat dit uitstel betekent voor u als zzp'er dan wel voor u als iemand die regelmatig zzp'ers inschakelt.

Fiscale Eindejaarstips

Frans-Brugman.jpg De tweede presentatie wordt verzorgd door Frans Brugman en gaat over de Fiscale Eindejaarstips. Wat moet u dit jaar nog doen om te anticiperen op het Belastingplan 2017. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: Pensioen in Eigen Beheer, box 3 heffing in 2017, nieuwe schenkingsvrijstelling eigen woning van 100.000 euro. Natuurlijk gaan we ook in op uw prangende vragen. 

Uitnodiging / aanmelden

Jan-van-Dorp.jpg Samen met collega Everhard van Pijkeren heet ik u graag welkom. Voor de uitnodiging klik HIER. U kunt zich per mail aanmelden HIER

Terug