Sampark Autorally: mooie auto's én een mooie opbrengst
MVO - 9 oktober 2023

Sampark Autorally: mooie auto's én een mooie opbrengst

Stichting Sampark heeft als doel het ondersteunen van projecten en andere initiatieven in India. Ze richten zich op het bestrijden van analfabetisme, het bestrijden van armoede in de stad en op het platteland doormiddel van het aanbieden van scholing (basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsopleidingen). De gelden die Stichting Sampark binnenkrijgt door middel van fundraising, worden besteed aan eenmalige en terugkerende kosten. Hierbij kun je denken aan salarissen van docenten, fietsen voor fietsprojecten, schoolarts, schoolreis, sportattributen en lesmaterialen voor de scholen op het platteland en computers en naaimachines voor de beroepsopleidingen in New Delhi. Daarnaast betaalt Stichting Sampark elektriciteitskosten en huur. Bovendien investeert de stichting in verbetering en vernieuwing van de gebouwen.

Op 27 september nam onze collega Barry Nijkamp samen met Karsten Bos van Hanzeland Personeelsdiensten deel aan de Sampark Rally van Stichting Sampark. Barry heeft zijn € 200 euro voor deze stichting ingezet.

Op de site van de stichting vind je de aftermovie en een mooie fotoreportage van de dag. Plus andere mooie evenementen.  rallyschild.jpg