Actueel
Nieuwe partners bij KRC Van Elderen

Nieuwe partners bij KRC Van Elderen

20 januari 2020
Categorie: Nieuws


Het team van partners van KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs is uitgebreid. Met ingang van 1 januari 2020 zijn Rob Kroeze en Bas Witjes toegetreden. Hiermee is het aantal partners uitgebreid van 8 naar 10.

KRC Van Elderen is sinds de fusie in 2016 flink gegroeid: van 70 naar ruim 100 medewerkers. Hierdoor is ook het aantal opdrachtgevers en de disciplines waarin het accountants- en belastingadvieskantoor zich begeeft uitgebreid. Door deze ontwikkeling was er behoefte aan twee nieuwe partners, die enerzijds nieuwe expertise met zich meebrengen en anderzijds bestaande afdelingen versterken. Rob en Bas stellen zich graag even voor.

Fiscalist Rob Kroeze
Mijn naam is Rob Kroeze, 45 jaar en al 23 jaar werkzaam in de accountancy- en belastingadvieswereld, waarvan de laatste 15 jaar als belastingadviseur. Sinds februari 2019 ben ik belastingadviseur bij KRC Van Elderen en ben daar direct gestart met de ambitie om per 1 januari jongstleden als partner toe te treden. Ik heb mij vanaf het begin erg thuis gevoeld bij deze club en ben er dan ook trots op dat ik vanuit mijn nieuwe rol deze organisatie mede vorm mag gaan geven.
Ik ben hoofdzakelijk werkzaam vanuit de vestiging Ommen, maar als belastingadviseur krijg ik vanaf andere vestigingen ook met enige regelmaat vragen die op mijn voorkeursgebied liggen, zodat ik feitelijke op alle vestigingen in meer of mindere mate wel actief ben. Ik heb van bedrijfsoverdracht zowel in familiekring als daar buiten mijn ‘specialisatie’ gemaakt, daarnaast gaat mijn (fiscale) hart sneller kloppen van fiscale herstructureringen van uw organisatiestructuur.

Accountant Bas Witjes
Mijn naam is Bas Witjes, 41 jaar en ruim 17 jaar werkzaam in de accountancybranche. Mijn carrière ben ik gestart bij PwC en later bij EY. Sinds maart 2019 ben ik accountant bij KRC Van Elderen en daar, net als Rob, gestart met de ambitie om partner te worden. Ik kan mijn ervaring binnen KRC Van Elderen inzetten om de organisatie verder vorm te geven n.a.v. de verhoogde kwaliteitseisen voor accountantsorganisaties.
Ik werk vooral vanuit de vestiging Zwolle. Vanaf januari dit jaar is op deze vestiging de audit-afdeling ingetrokken. Doordat wij nu in het middelpunt zijn gevestigd van ons werkgebied, kunnen we alle diensten van de audit-afdeling met dedicated controlemedewerkers conform de verhoogde kwaliteitseisen uitvoeren. Mijn specialisme is naast bouwbedrijven ook MKB-bedrijven.

Toekomst
Door de komst van de twee nieuwe partners is er meer advieskracht, leidinggevende capaciteit en een nog betere toekomstbestendigheid. De huidige partners zijn erg blij met de komst van Rob en Bas en wensen hen veel succes en plezier toe in hun nieuwe rol waarbij onze ambitie blijft: hart voor resultaat!

Terug