los van online
weg van cijfers
stijlvol aan de Vecht
doe mee, win en geniet!

Winactie

We zijn weg van cijfers. Echt waar. Komt omdat we van ons vak houden en hart hebben voor resultaat. Zijn we dan 24/7 met ons vak bezig? Tuurlijk niet. Wij willen ook wel eens relaxen. Even letterlijk weg van al die cijfers. En die ontspanning gunnen we jou ook!
Daarom hebben we deze winactie: een overnachting én ontbijt bij boutiquehotel Mooirivier Dalfsen voor twee personen.

 Wat mag je doen?

  • Volg @krcvanelderen
  • Like ons als je dat wilt en reageer op deze post
  • Delen in je story is niet verplicht, maar vinden we wel leuk. Of plaats een berichtje met #wegvancijfers en #hartvoorresultaat

Actievoorwaarden

Deze winactie wordt gehouden door KRC Van Elderen. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, georganiseerd door of geassocieerd met LinkedIn, Instagram, Facebook en/of andere social media kanalen welke worden gebruikt bij deze winactie. Wanneer je de prijs hebt gewonnen, wordt het op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn bekend gemaakt en ontvang je van ons een dm-bericht. Je informatie wordt niet gedeeld met een derde partij en je hoeft nergens je gegevens in te vullen om deel te nemen.

Wanneer?

Deze winactie loopt vanaf 12 tot en met 21 april 2023. Op maandag 24 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Hoe doe je mee?

Je neemt deel aan deze winactie door dit te doen: @krcvanelderen volgen op LinkedIn, Instagram en/of Facebook als je dat wilt en plaats een bericht met #wegvancijfers.

Wie kunnen deelnemen?

Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen, en één keer is voldoende. Medewerkers van KRC Van Elderen en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname aan deze publieke winactie.

Wat kun je winnen?

Met deze actie maak je kans om een hotelovernachting inclusief ontbijt bij Mooirivier in Dalfsen te winnen voor twee personen t.w.v. € 210. De prijs kan niet worden ingewisseld tegen contanten.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Uit alle reacties wordt via een tool een winnaar geloot. Daarna nemen we contact op met deze persoon via een dm-bericht en maken we het bekend op onze social media kanalen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.