Slim
Snel
Efficiënt
Online kansen benutten

De slimme ondernemer gaat online


Als ondernemer wilt u natuurlijk bezig zijn met ondernemen. Niet met administratie, boekhouden of het wegwerken van bonnetjes. Zonde van uw tijd. Doe daarom als veel andere ondernemers en stap over op online boekhouden van KRC Van Elderen. Hieronder leest u het verhaal van Mark, Chaira en Jordy.

Mark, eigenaar adviesbureau (zzp’er)

“Ik had al een tijdje het gevoel dat het allemaal veel eenvoudiger kon. Vaak was ik na een lange werkdag thuis nog met de administratie in Excel bezig. Geen zin natuurlijk, maar het moest gebeuren. Over online boekhouden had ik al het nodige gelezen, maar ik vond het toch een drempel. Bovendien vroeg ik me af: is het wel handig om halverwege het jaar over te stappen? Ja dus. Ik doe het nu een paar maanden en denk alleen maar: was ik maar veel eerder overgestapt naar online boekhouden.”

Chaira, eigenaresse modezaak (4 medewerkers)

“Mode heeft altijd mijn interesse gehad. Ik ben dan ook supertrots op mijn zaak en mijn vier meiden. Ondanks deze lastige tijd zijn we er nog en hebben we nog volop energie voor de toekomst. Dat ik me over de boekhouding geen zorgen hoefde te maken, was een verademing. De urenregistraties, de inkoop, de verkopen uit de webshop. Het werd allemaal automatisch gekoppeld. En ik kreeg fijne tips van KRC Van Elderen om mijn belastingdruk te verlagen. Zo heb ik de investering voor online boekhouden allang terugverdiend!”

Jordy, horeca-ondernemer (3 zaken, 28 medewerkers)

“Met een restaurant, een lunchroom en een feestcafé is het altijd hectisch. Ik had wel iemand in dienst die de boekhouding deed, maar in coronatijd ging de afhaal booming en werd alles nog ingewikkelder. Mijn medewerker wilde er toch graag iemand naar laten kijken. Volgens hem kon het allemaal veel sneller, efficiënter en dus goedkoper. Bovendien wilde ik graag een kijkje naar de toekomst. Waar sta ik over vijf jaar met mijn zaken? En waar moet ik dan nu op letten? Inmiddels heb ik via KRC Van Elderen niet alleen mijn boekhouding optimaal op orde (lekker alles online), ik heb er ook een adviseur bij die meedenkt over mijn toekomstplannen. Heerlijk.”

In onderstaande video vertellen Koop en Erica van Cambo en Anouk en Michelle van Laserkliniek Zwolle over hun ervaringen.


In een paar stappen naar online boekhouden

Met online boekhouden gaat het werk makkelijker, sneller en is de kans op fouten kleiner. En er zijn maar een paar stappen nodig om uw financiële software slim in te richten.

Stap 1: Pakket kiezen

Met handige boek & scan-software wordt uw financiële administratie heel gemakkelijk. Maar welk pakket past bij uw onderneming? Dat hoeft u gelukkig niet zelf uit te zoeken. Daar zijn wij voor. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat de software aansluit bij uw wensen. En niet andersom. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Stap 2: Pakket inrichten

Gebruikt u nog Word of Excel om facturen te maken? Niet meer doen, want dat kost veel te veel tijd, is foutgevoelig en het koppelen met andere administraties is lastig. Met een financieel softwarepakket voert u handig klantgegevens in, verstuurt u digitale offertes en facturen binnen één minuut en verwerkt u direct uw inkoopfacturen. We helpen u natuurlijk bij de inrichting.

Stap 3: Koppelen maar

Als u eenmaal uw softwarepakket hebt ingericht, staat u versteld van de mogelijkheden. Bonnetjes scannen is één ding. Wat dacht u van koppelingen met banken voor bankmutaties, loonjournaalposten, abonnementenmodules, urenregistraties, data vanuit de webshop, branche-software en veel meer. En maakt u al gebruik van online boekhoudsoftware of ERP-pakket? We kijken natuurlijk graag mee welke (uitbreidings)mogelijkheden er zijn. Plus wij zorgen voor het inrichten van het online dashboard. Zo heeft u altijd uw actuele managementinformatie bij de hand.

De voordelen van online boekhouden

In de voorbeelden hierboven vertelden Mark, Chaira en Jordy al waarom online boekhouden voor ondernemers een uitkomst is. De voordelen op een rij:

  • altijd actuele informatie over uw onderneming
  • op maat aan te passen aan uw onderneming
  • alles gaat supersnel, dus u bespaart tijd
  • al uw programma’s met elkaar gekoppeld
  • veel minder fouten in uw administratie
  • uw adviseur van KRC Van Elderen helpt en geeft tips

Een beter resultaat onderaan de streep

Onze online boekhoudpakketten zijn snel, slim en betrouwbaar. Bovendien hebben we allebei op hetzelfde moment dezelfde informatie. Als u ons toegang geeft tot uw administratie tenminste, want dat is aan u. Dan hoeft u zelf niets meer aan te leveren. We kijken gewoon online met u mee, geven u tips en maken rapportages en analyses voor uw onderneming. Alles voor een beter resultaat onderaan de streep. Meer weten? Neem contact met ons op:

Uitgebreide artikelen

Om u nog meer inzicht te geven hebben we over de onderwerpen op deze pagina een serie artikelen geschreven:

  1. Boek&scan-software
  2. Financiële software optimaal inzetten
  3. Extra koppelingen aan financiële software
  4. De samenwerking met WeFact voor slimme facturatie

KRC Van Elderen heeft met ruim 100 medewerkers veel expertise in huis over de online mogelijkheden voor uw onderneming. Bekijk ook de andere pagina’s op onze site:

Meer weten over online boekhouden? Neem contact met ons op!

Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11

Als ik met mijn klant kan sparren over zijn ambities en toekomstvisie...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Martijn van Doorn
Adviseur mkb