Actueel
VRAAG E-HERKENNING TIJDIG AAN!

VRAAG E-HERKENNING TIJDIG AAN!

9 juli 2019
Categorie: Nieuws

In 2019 wordt e-Herkenning verplicht om veilig en betrouwbaar zaken te kunnen doen met veel overheidsinstanties. Met een e-Herkenningsmiddel kan er op 1 manier veilig ingelogd worden bij alle aangesloten organisaties. Een actuele lijst van de aangesloten dienstverleners vindt u hier

Tot 1 november 2019 kan er nog met het UWV-account ingelogd worden op het werkgeversportaal. Vanwege de bescherming van persoonsgegevens gaat het UWV daarna volledig over op eHerkenning; de bestaande accounts komen volledig te vervallen!

U kunt zelf een e-Herkenningsmiddel aanvragen. Er zijn een aantal erkende leveranciers die dit leveren. Met dit e-Herkenningsmiddel kunt u dan inloggen en zaken zoals een ziekmelding, aanvraag WAZO, een ontslagaanvraag e.d. regelen.

Het is ook mogelijk om dit aan ons uit te (blijven) besteden met een zogenaamde ketenmachtiging. Dat is ook nodig als u ons in het verleden al gemachtigd hebt; deze machtiging komt ook te vervallen. 

Wij helpen u graag om dit juist en tijdig(!) in te regelen. Neem daarvoor contact op met Margreet de Groot via m.degroot@krcvanelderen.nl  Zij kan u informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Terug