MVO: dankjewel vrijwilligers van Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt
MVO - 18 januari 2024

MVO: dankjewel vrijwilligers van Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt

Sinds 2002 zwemt onze collega Chiel Boessenkool op de woensdagavond bij zwemclub Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt (ZRH). Hij vertelt er hieronder meer over én over de besteding van zijn mvo-budget.

Bij de zwemclub Zwem- en Reddingsbrigade doen we heel veel. Naast de mogelijkheden om diploma’s te halen, doen we mee aan wedstrijden. We verschijnen dankzij KRC Van Elderen in onze speciale kleding aan het bad en we hebben badmutsen voor de wedstrijden. Ook verzorgt onze club de bewaking bij diverse evenementen in Nederland. De ervaring die op de woensdagavond wordt opgedaan, kan dan in praktijk worden toegepast.

Wij zijn aanwezig bij deze evenementen om de veiligheid te garanderen van deelnemers die meedoen. Wij verlenen EHBO, beantwoorden vragen en kunnen mensen redden. Sinds 2021 hebben wij een nieuwe boot die ons hierbij helpt. Hierdoor kunnen wij tegelijkertijd op meerdere plekken bewaken.

Om alle vrijwilligers die hier wekelijks aan bijdragen een mooi kerstpakket te geven, besteed ik graag mijn 200-euro-budget aan de kerstpakketten om het wat extra glans te geven. De pakketten werden dankbaar ontvangen.

mvo-Chiel-2.jpg