Actueel
KRC Van Elderen Registeraccountants B.V. centraliseert in Zwolle

KRC Van Elderen Registeraccountants B.V. centraliseert in Zwolle

21 januari 2020
Categorie: Nieuws

KRC Van Elderen Registeraccountants B.V., onderdeel van KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs, heeft onlangs zijn intrek genomen in kantoor Zwolle, Ruiterlaan 7B te Zwolle. Binnen KRC Van Elderen Registeraccountants B.V. worden alle vrijwillige en wettelijke controleopdrachten alsmede overige controle- en assuranceopdrachten uitgevoerd.

Binnen KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs werden de controleopdrachten in het verleden vanuit de diverse vestigingen bediend. Gezien de toegenomen kwaliteitseisen is besloten om te centraliseren en dedicated controlemedewerkers in de controlepraktijk in te zetten. Door de controleafdeling te vestigen in Zwolle is de controleafdeling gevestigd in het centrum van onze werkgebied.

Voor onze cliënten heeft deze centralisatie voor de persoonlijke dienstverlening geen gevolgen. Door de centralisatie van onze controleafdeling en door het inzetten van dedicated controlemedewerkers wordt er een impuls gegeven aan de verdere verhoging van de kwaliteit in reactie op de toenemende eisen in wet- en regelgeving.

Terug