Nieuw webinar woensdag 24 juni om 16.00 uur
8 juni 2020

Nieuw webinar woensdag 24 juni om 16.00 uur


KRC Van Elderen en Marxman Advocaten praten met ondernemers over de toekomst van hun onderneming. Wat zijn lastige aspecten in deze tijd? En vooral ook: welke kansen zijn er? Waar staat u over een jaar met uw onderneming? Deze Ronde Tafel Sessie op woensdag 24 juni kunt u volgen als webinar. Vooraf en tijdens het webinar kunt u vragen indienen. Naast het opdoen van inspiratie krijgt u dus ook gericht tips voor uw eigen onderneming. Meld u aan en volg dit gratis webinar via Microsoft Teams.

krcve-webinar-banner.jpg

Wie zitten er aan de virtuele Ronde Tafel?

  • Jeroen Hulleman is de gesprekleider aan tafel en eigenaar van Werkend Talent. Hij is creatief, pragmatisch, oplossing- en doelgericht en helpt ondernemers bij goed werkgeverschap. Daarnaast presenteert hij bij RTV Apeldoorn de programma’s ‘Kwestie van Ondernemen’ en ‘Het Ondernemerscafé’.
  • Esther Leloux van start up weareeves.com. Eves, het eerste social beauty network voor iedereen die van eerlijke beauty producten houdt. Ook in deze tijd kun je een onderneming starten!
  • Bas Besseling is advocaat en directeur bij Marxman Advocaten. Bas is een zeer ervaren advocaat met specialisaties insolventierecht, ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Wat hem onderscheidt van andere advocaten is dat hij met een scherp inzicht een integrale visie ontwikkelt en vaak verrassende scenario’s en oplossingen presenteert. Altijd met de lange termijn in gedachten en in duidelijke taal gecommuniceerd. Voor u een efficiënte en inspirerende sparringpartner. Bas is mede-initiatiefnemer van dit webinar.
  • Rob Kroeze is belastingadviseur en sinds dit jaar ook partner bij KRC Van Elderen. Hij is dagelijks aan de slag om de meest fiscaal gunstige oplossingen te bedenken voor de vraagstukken van relaties. Rob vormt samen met twee anderen het Task Force Team tijdens deze Coronacrisis.
  • Subsidieadviseur Gerben van der Wal werkt bij The Funding Company. Hun diensten in het kort: subsidieadvies, ontwikkelen businessplan, vinden van (werk-)kapitaal en strategisch advies. Gerben is bedrijfskundige en kan als geen ander omdenken.
  • Jan Smit is partner bij KRC Van Elderen. Een ervaren accountant en sparringpartner die voor u klaarstaat op financieel en fiscaal gebied. Jan zijn motto is: "Stel zaken niet uit tot morgen, als u ze vandaag kunt oplossen".
  • Peter Kuijper is initiatiefnemer van Mind&Health. Peter heeft mogen leren dat een toekomstige organisatie begint met een toekomstige ondernemer. Wat daaronder verstaan wordt? Een persoon die fysiek en mentaal veerkrachtig, weerbaar en wendbaar is. Zijn missie: ‘’Zijn kennis en kunde delen!’’

Sprekers-webinar.jpg

Het webinar start woensdag 24 juni om 16.00 uur. Meld u aan en krijg tips en inspiratie voor uw onderneming.

Aanmelden? Klik hier en vul het formulier in.

 
ORGANISATIE:

KRC_VANELDEREN_Logo_RGB-250x75.png Logo-Marxman.png


Over Marxman
Marxman helpt ondernemers ondernemen. Door een integrale visie neer te leggen en op juridisch gebied te ontzorgen, heldere oplossingen te bieden en kansen te zien. Niet alleen vóór u, maar juist graag mét u samen. Proactief, inzichtelijk, efficiënt en gericht op de lange termijn. Onze specialisten zijn zeer ervaren en kundig op alle rechtsgebieden, waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Daarnaast zetten we waar nodig graag ons uitgebreide netwerk van experts in, om zo optimaal mogelijk uw uitdagingen scherp te krijgen.