MVO: Joyful Sound bij Kerst in Oud Kampen
MVO - 15 november 2023

MVO: Joyful Sound bij Kerst in Oud Kampen

Edwin Brink zingt samen met zijn vrouw bij gospelkoor Joyful Sound. Dit koor werkt elk jaar mee aan het project Kerst in Oud Kampen. Dat is dit jaar op 9 en 10 december.

Jaarlijks wordt in de binnenstad van Kampen het Openlucht theaterfestival 'Kerst in Oud Kampen' gevierd. De hele binnenstad is dan omgetoverd tot een schilderachtig oud tafereel uit de tijd van de verhalen van Charles Dickens.

Op een heel aantal podia, maar ook door de stad heen, worden allerlei voorstellingen gehouden die de oude sfeer benadrukken. Op de zaterdag en zondag trekt dit feest tussen 16:00 en 21:00 uur gemiddeld zo’n 90.000 bezoekers uit heel het land!

mvo-bijdrage voor Joyful Sound  Kampen-mvo.jpg

Het koor Joyful Sound doet elk jaar mee aan dit prachtige gebeuren en verzorgt een compleet podium / gedeelte van de route. Dat betekent dat ze zorgen voor afwisselende acts op het gedeelte waar ze zelf ook optreden, maar ook de aankleding van het gedeelte en de ruimte daar omheen. Een buitengewoon sfeervolle plek, waar men lekker kan luisteren, maar ook rustig voorbij kan lopen. Dat kost natuurlijk nogal wat en daarom besteedt Edwin zijn mvo-bijdrage graag hieraan. Op deze manier kunnen veel mensen ervan genieten.

Wil je dit meemaken? Kom dan op 9 of 10 december naar Kampen.
Meer informatie lees je hier.