Het Vechtgenotenhuis viert 3e lustrum
MVO - 10 juli 2023

Het Vechtgenotenhuis viert 3e lustrum

Het Vechtgenotenhuis in Ommen heeft een belangrijke regionale functie als het gaat om informele, psychosociale zorg voor mensen met en na kanker. Maar ook als familie of naaste ben je er van harte welkom.

Inmiddels bestaan ze 15 jaar en dat werd op een zonnige dag gevierd. De voorzitter: "Met elkaar kijken wij terug op een geslaagde jubileumdag waarop wij ons derde lustrum mochten vieren. Dit was niet mogelijk geweest zonder subsidies, donaties en de inzet van de vele vrijwilligers. Het is hartverwarmend te merken hoe betrokken ondernemers uit de omgeving zijn. Ook deze keer was het weer overweldigend wat wij aan prijzen en gelddonaties mochten ontvangen. De prijzen zijn ingezet bij het Rad van Fortuin en de veiling, en hebben een prachtig bedrag opgebracht. Met dit geld kunnen wij weer mooie dingen doen."

"Ben je nog nooit bij het Vechtgenotenhuis geweest, of weet je wel het een klein beetje, maar niet precies wat ze te bieden hebben? Dan nodigen we je graag uit om op dinsdag of donderdag een keer binnen te lopen. De koffie staat klaar en we laten je graag zien wat wij doen en waar jouw donatie aan besteed wordt."

Jack van de Belt is blij dat zijn mvo-bijdrage hieraan is besteed. Op naar het volgende lustrum!