Accountancy

Kansen zien
Kansen grijpen
Kansen benutten
Continuïteit op de lange termijn

Accountant Ommen

Bent u op zoek naar een ondernemende accountant in Ommen? KRC Van Elderen heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van accountancy. Onze experts in Ommen kennen de markt, weten wat er speelt in de markt en herkennen kansen.

Ondernemen is kansen grijpen en mogelijkheden benutten. Echter kunnen er verkeerde beslissingen genomen worden, als er geen gebruik wordt gemaakt van de juiste data. Met onze accountants kunt u ondernemen op basis van solide cijfers en betrouwbare adviezen. Onze accountants in Ommen zijn er voor al uw vraagstukken op het gebied van accountancy.

Waarom kiest u voor de accountants van KRC Van Elderen?

Met onze vestigingen door het hele land staan wij garant voor full-service accountancy. De accountants van KRC Van Elderen staan garant voor een goede vertrouwensrelatie met klanten en financiers. Wij werken met de juiste online tools die inzicht zullen geven op uw financiële huishouding. Onze werkwijze is innovatief, kritisch en spiegelend. Door te sparren over vraagstukken, zullen er kansen ontstaan voor uw onderneming.

Het belangrijkste aspect vinden wij de kwaliteit die we leveren. Wij leggen de lat erg hoog. We zijn onder andere aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de SRA, het Register Belastingadviseurs (RB) en bij The International Accounting Group (TIAG).

Accountant in Ommen: KRC Van Elderen

Onze accountants staan klaar voor al uw vraagstukken. U kunt bij ons terecht voor onder andere jaarrekeningen, bedrijfseconomische kwesties, waardebepalingen, fusie- en overnamebegeleiding, automatiseringsvraagstukken en administratieve organisatie. Wij zijn er ook voor al uw persoonlijke zaken zoals schenkingen en bedrijfsopvolging. Onze adviseurs zijn er voor u als deskundige en als vertrouwenspersoon.

Woont u in de regio Ommen en bent u op zoek naar een ondernemende accountant? Neem dan contact op met onze accountantskantoor in Ommen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)52 94 69 600. Heeft u een uitgebreide vraag of kwestie? Mail dan naar ommen@krcvanelderen.nl. Wij reageren binnen 1 werkdag.

Afspraak maken?

Wanneer ik een brei van gegevens kan vertalen naar een goed advies voor mijn klant…

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Hans Pol
Accountant - Adviseur