Eigen initiatief
Zelfontplooiing
Specialisatie
Topbaan! >

Werken bij

We zijn ambitieus. Geven advies op hoog niveau. En groeien continu. Niet verwonderlijk dus dat we regelmatig zoeken naar nieuwe collega’s die - net als wij - hart hebben voor resultaat.

Vacatures KRC Van Elderen

Bij ons werken? KRC Van Elderen biedt volop ruimte voor groei en eigen initiatief. We motiveren medewerkers om zich te ontplooien, specialisaties uit te breiden en een maximale bijdrage te leveren aan doelstellingen. Een prettige werkomgeving dus!
Onze organisatie omarmt de maatregelen die in het rapport 'In Het Publiek Belang’ staan en voert een adequaat beleid hierop uit. Zo focussen wij ons op kwaliteit en maatschappelijke betrokkenheid en vinden wij het van belang dat medewerkers beschikken over een professioneel kritische instelling. Goede waarden en normen staan bij ons hoog in het vaandel.


ICT-specialist

Organisatie breed (40 uur per week)

Functieomschrijving
Als ICT-specialist zorg je organisatiebreed voor het doorontwikkelen en onderhouden van onze ICT-omgeving. Je draagt in een belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en realisatie van een ontwikkelroadmap in afstemming met de directie en/of manager ICT en Innovatie. Je werkt mee aan het verbeteren van gebruik van applicaties door zowel medewerkers als onze klanten. Je vindt het plezierig jouw functionele kennis van systemen in het gebruik te delen en daarnaast stuur je leveranciers aan en houd je de regie.

Profiel
Jij ziet je jezelf graag als het spin in het web voor alle ICT gerelateerde onderwerpen binnen onze organisatie. Het is voor jou een uitdaging onze ICT in de breedste zin van het woord naar een hoger plan te tillen en neem je graag de verantwoordelijkheid om veranderingen ook daadwerkelijk te realiseren.

Je hebt een afgeronde HBO en/of WO-opleiding richting bedrijfsinformatica of gerelateerd en een hoge mate van zelfredzaamheid. Een initiërende en actieve houding voor constante verbetering van de bedrijfsvoering met slimme ICT is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast heb je een natuurlijke drive om ICT-ontwikkelingen te volgen, je eigen te maken en toe te passen, zodat je ook met de cloudleverancier vraagbaak voor je collega’s bent. Kennis van en ervaring met vertalen van businesswensen naar ICT-oplossingen (business analyse rol) passen jou en je bent bekend met moderne ICT-landschappen en het liefst cloudoplossingen. Kennis van accountancyproducten en -processen is een pré.

Onderaan deze pagina tref je meer informatie aan over wat wij je bieden en met wie je contact op kunt nemen.


Senior belastingadviseur

Organisatie breed (40 uur per week)

Functieomschrijving
Als senior belastingadviseur heb je een belangrijke rol als relatiebeheerder en daarnaast bouw je aan de groei van de cliëntenportefeuille. Je geeft fiscale adviezen in algemene zin en bij bijzondere fiscale opdrachten. Je communiceert met de Belastingdienst en bent mede verantwoordelijk voor het fiscaal beleid. Je geeft leiding aan de (junior) belastingadviseurs op het gebied van planning en coaching. Natuurlijk heb je een duidelijke mening over vaktechniek, fiscaal beleid en het coachen van professionals, waarbij je zelf natuurlijk ook jouw vaktechniek onderhoudt. Mocht het voorkomen, dan schroom je niet voor interne of externe (fiscale) presentaties.

Profiel
Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding mr. Fiscaal Recht, drs. Fiscale Economie of RB en daarnaast kennis van en ervaring met een klantenkring bestaande uit het MKB+/DGA. Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling en minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Je bent een gesprekspartner op elk niveau met goede communicatieve vaardigheden en daarnaast ben je inlevend, luistervaardig, leergierig en betrokken. Als teamspeler kun je ook goed zelfstandig werken en je hebt bovenal veel plezier in je werk en vak!

Onderaan deze pagina tref je meer informatie aan over wat wij je bieden en met wie je contact op kunt nemen.


Assistent-Accountant

Zwolle (40 uur per week)

Functieomschrijving
Als assistent-accountant houd jij je voornamelijk bezig met het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van (eenvoudige) jaarrekeningen, het uitvoeren van assurancewerkzaamheden en het voorbereiden van de aangiften OB, IB en VpB. In deze functie zijn het voornamelijk uitvoerende werkzaamheden. Het is daarbij onze intentie jou op termijn te kunnen laten doorgroeien.

Profiel
Jij bent iemand die zich graag verder wil gaan ontwikkelen in de accountancy. Je vindt het leuk om in teamverband te werken, hecht waarde aan een goede werksfeer en vindt het daarnaast belangrijk gezamenlijk een hoge mate van kwaliteit na te streven.

Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denk niveau. Om je in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen, ben je bereid vervolgstudies te volgen. Je bent vakkundig, kwaliteits- en resultaatgericht. Daarnaast heb je goede contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en vind je het belangrijk dat cliënten goed worden bediend.

Onderaan deze pagina tref je meer informatie aan over wat wij je bieden en met wie je contact op kunt nemen.


Assistent-accountant / aankomend relatiebeheerder

Wezep (40 uur per week)

Functieomschrijving
Als assistent-accountant / aankomend relatiebeheerder houd jij je voornamelijk bezig met het samenstellen van (complexere) jaarrekeningen, het opstellen van de bijbehorende aangiften en het adviseren van cliënten hieromtrent, ook op locatie van cliënt. Het is onze intentie jou te kunnen laten doorgroeien naar de functie relatiebeheerder.

Profiel
Jij bent iemand die graag korte lijnen met cliënten onderhoudt en zich graag verder wil gaan ontwikkelen in de accountancy. Je vindt het leuk om in teamverband te werken, hecht waarde aan een goede werksfeer en vindt het daarnaast belangrijk gezamenlijk een hoge mate van kwaliteit na te streven.

Je hebt minimaal 3 jaar gerichte werkervaring en bent in het bezit van een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau. Om je in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen ben je bereid vervolgstudies te volgen. Je bent vakkundig, kwaliteits- en resultaatgericht. Daarnaast heb je goede contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en vind je het belangrijk dat cliënten goed worden bediend.

Onderaan deze pagina tref je meer informatie aan over wat wij je bieden en met wie je contact op kunt nemen.


Assistent accountant audit

Zwolle (32 - 40 uur per week)

Functieomschrijving
In de functie van Assistent accountant audit houd je je bezig met controlewerkzaamheden bij uiteenlopende organisaties. Je werkt in een jong en dynamisch team waarin je door een ervaren controleleider wordt gecoacht en waar nodig hulp krijgt van een Junior assistent. Je hebt verder veelvuldig klantencontact en levert een essentiële bijdrage aan het gehele auditproces. Daarnaast denk je mee als het gaat om inrichting van werkprocessen en risicoanalyses, toets je de AO / IB binnen organisaties en voer je gegevensgerichte controles uit. De wettelijke controles verricht je voornamelijk voor de grotere MKB klanten. Ook vrijwillige controles en beoordelingsopdrachten worden door jou uitgevoerd. Verder is er alle ruimte jezelf te ontwikkelen en op deze manier bij te dragen aan een permanente praktijkontwikkeling.

Profiel
Je hebt reeds een relevante HBO opleiding afgerond en/of studerend voor RA dan wel hiertoe voornemers. Je hebt reeds meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk en toe aan een nieuwe stap in je carrière. Naast vakinhoudelijke interesse toon je initiatief, ben je analytisch, adviesvaardig, accuraat, flexibel en klantgericht. Je excelleert zowel zelfstandig als in een team. Vanzelfsprekend beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Omdat wij een groot belang hechten aan het dienen van het publieke belang, gelden verder de persoonlijke eigenschappen integriteit, objectiviteit, geheimhouding, een professioneel kritische instelling en professioneel gedrag als een must.

Onderaan deze pagina tref je meer informatie aan over wat wij je bieden en met wie je contact op kunt nemen.


Controleleider / Relatiebeheerder audit

Zwolle (32 - 40 uur per week)

Functieomschrijving
In de functie van Controleleider ben je in samenwerking met de externe accountant / partner in de basis verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de controleopdrachten. Je zorgt voor een efficiënte werkverdeling van de opdrachten en verricht samen met het team de controlewerkzaamheden. Op basis van deze werkzaamheden stel je conclusies op en bespreek je controlebevindingen met de klant. Verder ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en signaleer je kansen en/of adviesbehoeften.

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team dat zich uitsluitend bezig houdt met controleopdrachten en controlecliënten. Je coacht en stuurt daarbij enkele assistenten aan.

Kenmerkend voor deze functie is een hoge mate aan vrijheid en verantwoordelijkheid die geboden wordt. Zo ben je mede budgetverantwoordelijk, ben je in staat met je commerciële inslag de controlepraktijk uit te bouwen en weet je vanuit je vaktechnische inslag een stevige bijdrage te leveren aan een permanente praktijkontwikkeling. Verder is er alle ruimte jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van IT-auditing.

Profiel
Als controleleider ben je minimaal in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding Accountancy en/of in de afrondende fase van je RA-studie. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar ervaring in de controlepraktijk. Naast vakinhoudelijke kennis toon je initiatief, ben je analytisch, adviesvaardig, sociaal goed ontwikkeld, accuraat, flexibel en klantgericht. Je excelleert zowel zelfstandig als in een team. Vanzelfsprekend beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Omdat wij een groot belang hechten aan het dienen van het publieke belang, gelden verder de persoonlijke eigenschappen integriteit, objectiviteit, geheimhouding, een professioneel kritische instelling en professioneel gedrag als een must.


Wat bieden we?
KRC Van Elderen accountants | belastingadviseurs is een ambitieuze en groeiende organisatie. We bieden je een functie met groeimogelijkheden, waarbij je alle mogelijkheden hebt om jezelf te ontplooien. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen en je maximale bijdrage te leveren aan de doelstellingen van KRC Van Elderen. Dit wordt ook vertaald in salaris, salarisgroei en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over een vacature gerust contact op met personeelsadviseur Michiel Koopman via 0529-469600 of hrm@krcvanelderen.nl. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Bij ons werken?