Slim
Snel
Efficiënt
Online kansen benutten >

Financiële software optimaal slim inzetten JUIST NU


Financiële software optimaal inzetten is helemaal van nu. We regelen steeds meer online en dat levert voordelen op. Het werk gaat makkelijker, sneller en de kans op fouten is kleiner. Om uw financiële software slim in te richten, zijn er een paar stappen te zetten om de processen (verder) te automatiseren én optimaliseren. We belichten hier alvast kort de eerste stappen.

Boek&scan-software

Met de juiste boek&scan-software is de financiële administratie heel gemakkelijk bij te houden. U neemt eerst een aantal relevante vragen door om tot de wensen- en eisenlijst te komen. KRC Van Elderen heeft met een aantal leveranciers afspraken. Daardoor is uw pakket voordeliger en wij kunnen u helpen kiezen, zodat u het pakket neemt dat het beste bij u past. 
Meer weten? Lees hier het volledige artikel over boek&scan-software inclusief een aantal handige tips over het inrichten ervan.

Financiële software optimaal inzetten

Als u een softwarepakket heeft gekozen, dan wilt u die optimaal inzetten. Deze stappen helpen om uw financiële software verder te automatiseren.

 • Voer alle bedrijfsgegevens in: NAW, KvK- & btw-nummer, branche- en/of SBI-code.
 • Verstuur alle verkoopfacturen digitaal. De voordelen hiervan leest u hier.
 • De inkoopfacturen worden direct op de juiste manier verwerkt en gekoppeld aan de boeking.
 • Kies de handigste route waarop de bank uw betalingsgegevens verwerkt.

Het complete artikel over uw financiële software optimaal inzetten leest u hier.

Slimme facturatie

KRC Van Elderen heeft een samenwerking met WeFact: een slimme online tool die het gehele verkoopproces bij ondernemers automatiseert. Van de offerte tot en met de facturatie. Hiermee ontzorgen wij de ondernemers zodat zij zich kunnen richten op het ondernemen en nog succesvoller gaan worden. Lees hier alle voordelen, vraag een gratis demo aan of start meteen de proefperiode.

Extra koppelingen aan financiële software

Veel data wat nu nog handmatig verwerkt wordt, kan automatisch in de financiële administratie gebeuren. Een simpel voorbeeld is het scannen van een bonnetje via de app van de boek&scan-software. Dat bespaart tijd en werkt heel gemakkelijk. Andere voorbeelden van koppelingen die gemaakt kunnen worden zijn: loonjournaalposten, abonnementenmodules, volledige urenregistraties, data vanuit de webshop synchroniseren met de financiële administratie, branche-software koppelen en veel meer.
Lees meer voorbeelden en de toelichting hierop in dit artikel.
Maakt u al gebruik van een financieel++ software of ERP-pakket? Wij kijken graag mee welke (uitbreidings)mogelijkheden er zijn.

Waarom juist nu?

Er zijn veel redenen om uw administratie te automatiseren. Online werken is niet meer weg te denken uit ons bestaan. En zeker in deze coronatijd waarbij we veel vanuit huis werken. Ook daarom is het juist nu een goed moment om met uw administratie over te stappen op een online systeem, want:

 • u kunt op elk gewenst moment overstappen
 • u kunt boekhouden waar en wanneer u maar wilt: 24/7
 • uw informatie is up-to-date en wordt veilig verwerkt
 • de automatiseringsmogelijkheden zijn groot en daardoor perfect in te richten op uw situatie

De systemen zijn snel, slim en betrouwbaar. U en wij hebben beiden op hetzelfde moment dezelfde informatie. Daardoor kunnen we optimaal samenwerken. Rapportages bekijken, analyses maken, monitoring en prognoses vormen, zijn onderdeel van ons dagelijks werk. Deze zaken bespreken we graag samen met u, zodat u daarop kunt sturen binnen uw onderneming. Dit zal leiden tot een beter resultaat onderaan de streep. Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via:

Uitgebreide artikelen

Over de onderwerpen op deze pagina, is een serie artikelen geschreven. Dit zijn ze:

 1. Boek&scan-software
 2. Financiële software optimaal inzetten
 3. Extra koppelingen aan financiële software
 4. De samenwerking met WeFact voor slimme facturatie

KRC Van Elderen heeft met ruim 100 medewerkers veel expertise in huis over de online mogelijkheden. Wij delen dit graag met u. Bekijk ook de andere pagina’s op onze site over:

Meer weten over KRCVE 24/7? Neem contact met ons op!

Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11

Als ik met mijn klant kan sparren over zijn ambities en toekomstvisie...

Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Martijn van Doorn
Relatiebeheerder - Adviseur