Financieringsadvies

Geld. U heeft het nodig om ideeën te realiseren. Om te groeien. En het hart van uw organisatie op gang te houden. De bank daarvan overtuigen? Dat is een hele kunst. Daarom helpt KRC Van Elderen u daarbij. Wij hebben alle expertise in huis om u financieringsadvies te geven. Samen zetten we een goed onderbouwd plan op papier.

Wilt u een financieringsaanvraag doen?

Van het benodigde ondernemingsplan tot rentabiliteits- en liquiditeitsprognoses, we leggen een solide basis voor een succesvolle aanvraag. Ook verkennen we alternatieven. Zo hebben we ervaring met crowdfunding en regionale ontwikkelingsmaatschappijen; financieringsvormen die mooie kansen bieden.

Van advies tot plan

KRC Van Elderen heeft alle expertise in huis om advies te geven, plannen op papier te zetten en met financiers in gesprek te gaan. Daarbij hebben we aandacht voor alle voorwaarden en risico’s. Is het bijvoorbeeld verstandig om gebruik te maken van een rentederivaat? En past de looptijd bij de terugverdientijd? Onze adviseurs denken met u mee, zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Uw plannen waarmaken

Van aanvraag tot toewijzing gaan we voor het beste resultaat. Want dat u uw plannen kunt waarmaken, staat bij ons voorop! Wilt u graag financieringsadvies van ons ontvangen? Dan kunt u uiteraard bij ons op gesprek komen. Wij hebben accountantskantoren in Zwolle, Apeldoorn, Wezep, Ommen en Amsterdam. Neem gerust telefonisch of per e-mail contact op met het accountantskantoor naar uw voorkeur. Vervolgens maken we een afspraak en zetten we een goed onderbouwd plan op papier.

Met onze hulp een aanvraag doen?