Expertises

KRC Van Elderen beschikt over accountants en belastingadviseurs met expertises op meerdere vakgebieden. Onze expertises liggen bij corporate finance, financieringsadvies, personal finance, internationaal belastingadvies, audits en online managementinformatie.

Corporate Finance

Bij Corporate Finance leren we van het verleden en kijken we vooral naar vandaag en morgen. Op deskundige wijze bepalen we de waarde van uw onderneming en krijgt u volledige begeleiding in het proces. Hierbij behandelen we alles met u samen, om zo een gewenste balans tussen risico en waarde te bepalen.

Financieringsadvies

KRC Van Elderen staat altijd voor u klaar om een succesvolle aanvraag te realiseren bij de bank aan de hand van een financieringsadvies. Alternatieven als crowdfunding en regionale ontwikkelingsmaatschappijen vallen hier ook onder. Samen maken we een goed onderbouwd plan.

Audit

Als onafhankelijke accountant zijn wij bevoegd om audits uit te voeren. Jaarlijks controleren we jaarrekeningen, subsidieaanvragen en doen we due-diligence onderzoeken. Als onafhankelijke accountant bieden wij ondersteuning op meerdere gebieden.

Personal Finance

KRC Van Elderen is een specialist in personal finance. We creëren overzicht en maken wensen en ambities bereikbaar. Naast de inzage in uw inkomsten, uitgaven en vermogenspositie, houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen om samen een compleet financieel plan te ontwikkelen.

Internationaal Belastingadvies

Ook voor internationaal belastingadvies bent u bij KRC Van Elderen bij het juiste adres. We weten alles over internationaal ondernemen met ons lidmaatschap bij The International Accounting Group. Deze alliantie bestaat uit ruim honderd accountants- en advieskantoren gevestigd in zestig verschillende landen.

Online managementinformatie

Online managementinformatie maakt de boekhouding van een onderneming overzichtelijk. We beschikken over meerdere tools, waaronder onze eigen tool: KRC Van Elderen Scan+. Deze gecertificeerde tool maakt de boekhouding super eenvoudig. De facturen hoeven enkel gescand en gemaild te worden. Naast het gemak, maakt een boekhoudpakket de cijfers overzichtelijk wat resulteert in de juiste beslissingen op het juiste moment.

Neem contact met ons op!