Een gezinshuis runnen? Zorg voor een goede administratie met deskundige begeleiding!

Succesvol een gezinshuis starten en runnen vergt een goede voorbereiding en advies op maat. Er moeten veel zaken geregeld worden. Als startend en ervaren ondernemer is het prettig om hierbij goede ondersteuning te krijgen.

Ondersteuning

Voor ondernemende gezinshuisouder(s) heeft KRC Van Elderen een dienstenpakket samengesteld. Wij bieden proactieve ondersteuning en advisering door specialisten, met behulp van moderne hulpmiddelen. De kosten? Die zijn transparant en vooraf bekend.

Administratie

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de terugkerende financiële administratie volledig geautomatiseerd wordt bijgehouden. U scant en mailt de facturen, wij doen de rest.

Voorbereiding

In het voortraject helpen wij u met het opstellen van de exploitatiebegroting, de financieringsaanvraag en de fiscale vraagstukken omtrent de rechtsvorm en huisvesting. Onze adviseurs en specialisten geven een helder en duidelijk advies.

Vinger aan de pols

Wij monitoren uw begroting en de realisatie ervan. Dit is voor u altijd online inzichtelijk. Zo houden we vinger aan de pols. U kunt hierdoor bezig zijn met de opvang en zorg van de jeugdigen, want hun welzijn is uw doel. Met onze dienstverlening zorgen wij voor actueel inzicht in de financiële huishouding van uw gezinshuis én in uw besteedbaar inkomen. De aangifte inkomstenbelasting kunnen wij ook opstellen, net zoals het contact onderhouden met de fiscus. Bovenal zorgen wij ervoor dat dit alles helder wordt uitgelegd in begrijpelijke taal.

Persoonlijk

In de zorg voor jeugdigen staan persoonlijke aandacht en contact voorop. In onze advisering en begeleiding is dat net zo. U heeft direct persoonlijk contact met een vast contactpersoon zodat u uw vragen kunt stellen. Telefonisch of tijdens regelmatig terugkerende voortgangsgesprekken. De frequentie? Die bepaalt u.

Uitgebreide folderCover-gezinshuis-250x350.png

In onze uitgebreide folder over gezinshuizen, vindt u alle informatie over onze aanpak inclusief een tarievenkaart van de diensverlening. Neem voor meer informatie contact op met Marius van de Groep. Bellen mag ook op 06 - 250 143 87 of mail naar m.vandegroep@krcvanelderen.nl.

Vraag deze brochure aan

Direct contact of meer info?

0625014387

Marius van de Groep

Op zoek naar een accountantskantoor in Zwolle?
Zwolle
T 038 423 15 83
Wezep
T 038 444 62 44
Ommen
T 0529 46 96 00
Apeldoorn
T 055 52 23 377
Amsterdam
T 020 301 21 11